Pri niektorom z XY receptov na cheesecake sa riesilo, ze kde by sa dal na SR zohnat syr Philadelphia, aby sa nemusel nahradzat nasim tvarohom, lucinou, atd.
Mozno pre niektorych dobra sprava videla som ho v Bille (Pezinok).
Ak si dobre pamatam mali cisty aj ochuteny, cena 1,60€ za 125g.
Dufam, ze to nikto nebude chapat ako reklamu, len ako informaciu...
Kombinovala som to tak, aby moc neprerážala chuť tvarohu, to je pri cheesecake veľmi dôležité.
my sme pri poslednej navsteve usa kupili tvaroh v whole foods www.wholefoodsmarket.com
tu, v kanade, je bezne dostat v costco,
mozno sa ti ho podari niekde kupit a potom si pochutis na nom,
pekny den :-)
uz si nepamatam pod akym nazvom bol tvaroh, ale ideme do usa za dva tyzdne na dovolenku, tak ked vydrzis, pozriem sa a odpisem ti,
pekny den zelam :-)
en.wikipedia.org/wiki/Quark_%28cheese%29...
tu vo Francuzsku to volaju "fromage blanc", ale vobec to nie je tvaroh, skusila som spravit i z kupeneho mlieka, ale budem musiet asi zajst za farmarmi, lebo to tvaroh nebol, co uz ked i plnotucne mlieko nie je plnotucne, takze do toho ich musim dat neuveritelne vela skrobu a zltkov, aby drzal tvar
inak skuste este organic food foodstore a skuste si spravit z kozieho organickeho mlieka, chut bude trosku ina, ale trosku cerstvej vanilky to prekryje, tam som tusim videla i tvaroh, ked som trosku zila v NY, len sa treba opytat na ten quark