Zdravá výživa

Steviovy cukor

erickao - bez fotkyerickao, 29. januára 2013

Ahojte dnes som objavila vybornu stranku na Steviovy cukor uplne bez kalorii,pozrite sa prosim nato a poradte mi,lebo co som nasla v sietach Steviovy cukor od Povazskeho cukrovaru je to zase len klamanie a zavadzanie zakaznika pretoze je tam stale len 95,55% repneho cukru a 0,45% nejake Stevie . :-(

 www.facebook.com/pages/Zdrav...
ý-životný-štýl-Lama-Bioinštitút/198419456912001?ref=hl

 lama-piestany.sk/stevia...


Dakujem za radu :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
@ erickao asi netušáš, čo to Stévia je, lebo potom by Ťa to až tak nazarazilo, vo vanilkovom cukre tiež nie je 99 % vanilky a zbytok cukor, vieš koľko by sa muselo dopestovať Stévie aby sa výťažok z nej dal použiť v nejakom viditeľnom pomere?!
evanaaa
Včera som bola u nás v predajni Al Bio ( Alfa Bio) a tam mali dokonca sušené a drvené listy stévie, kvapky, tabletky, aj práškovú. Ja mám tabletky, čisté, nemiešané, ale moc mi nechutia. A ten Stévia-cukor som pozerala v Bille, ozaj je to miešané s repným cukrom, škoda stévie, na čo to robia. Ale už tu bola nedávno diskusia, podívaj sa tam. Je zbytočné zakladať novú, a znovu písať to isté.
katica76
pre zdravie ma uplne zanedbatelny efekt nahradenie bieleho cukru hnedym. To zle co je v cukre (akomkolvek), nevybalancuje nejake zanedbatelne mnozstvo mineralov, ktore je v hnedom. Pouzivam steviu, uplne na vsetko. Pridany cukor je zly v akejkolvek podobe (hnedy,kokosovy,atd.), so steviou ani ta sladka chut cloveku nechyba :)