Kuchyňa a vybavenie

Sodastream

dm - bez fotkydm, 27. augusta 2021

Ahojte. Používate sodastream?

@zareaguj


Diskusia k téme

tomeska
Dostalasom ho vlani na vianoce. Kým trvala návšteva detí, tak sa vyskúšal a zhodnotil ako celkom vyhovujúca vec. Ak deti odišli, tak sa zabalil do krabice a šup schovat'. Do dnes sa použil asi 3 x . Podla mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze.
dvorka
Aj u nás pijeme často bublinkovú vodu a to sme len dvaja. Ja ju používam aj do pečenia. Výrobník mám položený na mieste kde nikomu a ničomu nezavadzia a je nám k dispozícii kedykoľvek. Záleží od členov rodiny, či im bublinková voda vyhovuje alebo nie.
haji
Před xy léty byl výrobník sody pomalu v každé domácnosti. Nahánění bombiček bylo docela adrenalinkové. Pak náhradní díly. Ale vydrželi jsme dlouho, zvlášť dokud jsme byli malí byl neustále v pernamenci. Teď sodastream. Dobré udělátko tam, kde je plno dětí, bo děti jsou kačeny. A kdo používá i k pečení bublinkovú vodu, též je výhodou. Chce to průzkum komu doma bublinková voda chutná, případně jestli je pro členy domácnosti vhodná /zdravotní hledisko/. Některé náhledy doporučují vodu s bublinkami, jiné ne. Jeden aby se kousl z protichůdných stanovisek. Obliba bublinek bude základní kriterium. Líbil se mi sousedův malý. Ten nic domácího nemusí. Jak to /cokoliv od jídla, pití/ nemá obchodní balení - stávkuje. Už z principu - balení, barva, etikety. A neomylně si obchodě vybírá to nejdražší. Babička s dědou jsou vždy v Jiříkově vidění. Jojo, reklama je mocná zbraň.
evanaaa
Tak u nás naopak, žiadne bublinky...mne muž vždy každú fľašu malinovky či minerálky "vybublinkoval", mal na to svoj spôsob, ako to spraviť. A aj teraz, podľa možnosti kupujeme len tie tiché alebo bezbublinkové nápoje.
sovka62
Aha, no čo už, naozaj škoda kupovať, ak bublinky nechutia. My ho máme dlhé roky, bublinky mi robia dobre na trávenie. Kým boli minerálne vody v sklených fľašiach, kupovali sme tie (mali sme svoju prepravku s fľašami, tak len výmena), keď zmizli, kupovali sme tie v plaste. Otrava na en-tú. Najprv do vozíka, pri pokladni vyložiť na pult, späť do vozíka, vyložiť do auta, vyložiť z auta a doniesť domov.
Takže pre nás Sodastream výborný. Bombičky vymieňame na stránke www.sifonuj. sk, jedna výmena za 6,90 Eur a ak sa vymieňajú naraz tri, donesie ich kuriér priamo domov bez poplatku za dopravu.
2x dvorka a dm
používateľ nemá avatar
dm
dm
Ďakujem za reakcie. Asi teda idem do to toho
radka22humka
Keby ste vedeli koľko sa už odhodlávam si ho zaobstarať, no muž mi nesutále vyhadzuje na oči, že ma to po čase aj tak prestane baviť a zas to budú len vyhodené peniaze
mariamka
my teda na bublinky nie sme. najlepsia je voda z kohutika a sunquick to isti// pomaranc, stara dobra klasika
používateľ nemá avatar
dm
dm
@mariamka (3.10.2021 18:10)

Sunquick je fajn. Ale bazový sirup s bublinkovou vodou je topka
ewitka123
@mariamka (3.10.2021 18:10)

plne s tebou suhlasim ja mam tiez najradsej cistu vodu z vodovodu ta mi jedina dokaze zahnat smad ... :-)
ria52
Aj u nás dennodenne používanie super vec.
holcina
Už dlho premýšľam, že by som si ho zadovážila, no manžel ma tak nejak odhovára, že nás to s deckami aj tak zachvíľu prejde
herculles
Ahojte, neviem do akej miery táto téma ožije, ale skúsim. Zaujal ma ten Limo Bar - výrobník sódy. Je to rovnako dobré ako SodaStream? Bol som viacmenej rozhodnutý práve pre ten, ale toto ma zaujalo. Viete mi niekto poskytnúť názor?