Jeden krat som jedla juhoslovanske vyborne jedlo ale ked nevjem či
to ma dobry nazov oni to volaju pita ,alebo tak nejako.Bolo to
tenučke (cesto ako na lasane) skoro až priesvitne jak papier aj take
velke a to cesto sa močilo do dajakej syrovej omačky potom sa
zdrobili take gulky (vyzeralo to ako keby ste namočili papier a potom
ho trocha pokrčili)dalo sa to na pekač a podlialo sa to zvyškom tej
omačky a zapieklo sa to v rure .Bolo to najlepšie bezmesite jedlo ake
som keby jedla .Išli tam myslim vajčka ,smotana,mlieko ,syr ,ale
chcela som vas poprasit či sa stakym receptom nahodou niekto
nestretol rada by som to spravila .diki moc
mlinci
Všímam si, že v poslednú dobu sa veľa ľudí prihlási, len ak potrebuje nejakú radu a potom - nič.
je to štrúdlové cesto podľa tohto si to môžeš upraviť podľa svojej chuti
aj plnky robia rôzne
www.becook.com/sr/recept/gibanica.htm...
a čo toto?
o varení, ktorý myslím , že sa to volá Vojna kuchárov, (proti sebe boli Maďar a Srb) bolo to listkové cesto, s nejakou syrovou plnkou, nevidela som to, len koniec, keď to ochutnávali a všetci to chválili.