Rôzne

Rozne

slnecnica1 - bez fotkyslnecnica1, 24. januára 2014

Ahojte! Prosím vedel by mi niekto poradiť dobrého bylinkára. Synovi a
dcére sa strašne potia ruky a nohy ale tak, že im koľkokrát až kvapká z
rúk. Je to veľmi nepríjemné. Topánky a papuče majú stále mokré. Je to
už dosť dlha záležitosť boli aj u lekára a nič nepomohlo. Vopred
ďakujem za pomoc

@zareaguj


Diskusia k téme

anka246
Ján Hrabaj Hronská Dúbrava pri Zvolene..
najskôr si tam zavolaj, t.č. zisti na informáciách
radost
štítna žľaza v poriadku..??cukor..??srdce..??
mijaita
@slnecnice moje snacha to má také, z niceho nic ruce nebo i mokre nohy. Nikdo ji nevylecil dosud a vyzkousela vsechno, vsechno co kdy kdo poradil, lekari. nic. Proto me tema zaujalo. Zrejme je to nejaka porucha, se kterou si jeste lekari nevedi rady.
janger
@slnecnica1 , tak toto dokaze cloveku poriadne zneprijemnit zivot... Mam obavu, ze ak je to az take extremne, ze bylinkar nepomoze. Samozrejme, ze vyskusat mozu....Predpokladam, ze sa uz radili aj s lekarom, snad uz rozne vodicky - lieky vyskusali... Viem, ze sa to lieci o.i. aj iontoforezou. Tiez aj botulinove injekcie, vysledok byva docasny. Ta operacia, pri ktorej sa prerezie urcity nerv, moze tiez pomoct, ale to uz je taky extremnejsi zasah. A stava sa aj to, ze sa po nej prestanu potit ruky, ale clovek sa zacne potit extremne na inych miestach. Pred touto operaciou sa robievaju na skusku najprv len docasne blokady toho nervu a az ak to ma dobry vysledok, az potom prerezanie toho nervu.
dankahab
@slnecnica1

Ahoj slnecnica, treba najprv zistiť, či to nie je spôsobené nejakou chorobou, aj keď na rukách to väčšinou býva choroba samosebou. Najlepší na to je elektro antiperspirant, žiadne bylinky na to nepomôžu a operáciu neodporúčam. www.electroantiperspirant.sk/iontoforeza-electro-antiperspirant tu o tom nájdeš viac info.