Varenie

Recept

lidia3 - fotkalidia3, 29. novembra 2010

Žienky ma niektora dobry recept na parížsku tortu,poprosila by som recept.

@zareaguj


Diskusia k téme

rona1
Krem:2ks šľahačka, 2pl kr.cukor, 1pl kakao dám variť, treba dávať pozor nesmie dlho vrieť,keď je hmota poriadne vychladená tak ju vyšľaháme.
Korpus: 4vajička, 3pl v.muky, 1pl kakao, 1/2prašok do pečiva, 3pl vody, 4pl kr.cukor.
Pečiem ju vždy keď má niekto v rodine sviatok, posledný krát bola na Martina.
babi
Ja robím krem tak, že uvarím deň dopredu šlahačku s horkou čokoládou a cukrom podľa chuti. Dám do chladničky a na druhý deň vyšlahám. Korpus pečiem tiež kakaový, ale tenký len z 3 vajec. 3 PL cukro a 3 PL múky. Neprerezávam len natriem krémom a vrch posypem strúhanou čokoládou.
lidia3
´Dakujem všetkym za recepty ked upečiem ešte napišem ako sa vydarila,našla som viac receptov ale nie taky ako od babi a taky som chcela ,lebo niektore mali v korpuse orechy a to nechcem.Dik.
jarunka
Srdecna vdaka za recepty. Take nieco som tiez hladala.