Rôzne

Přidat foto do dikuze

mijaita - fotkamijaita, 25. augusta 2011

nebo k receptu druheho varechara, mozne neni ? Napiste mi, prosim, jsem nova naplavenina ! :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

mijaita
bozulka@ , co je to platne, kdyz mi z redakce do dnesniho vecera neodpovedeli!? Prestava se mi tu libit. Lide a recepty se mi libi moc, ale admini nekomunikuji, recepty se vkladaji dlouze, do diskuze nelze pridavat fotky stejne jako k receptum... tady asi "naplavovat" budu jen bez receptu. jeden jsem chtela pridat, pridala a cekala jsem tak dlouho, ze jsem ho dala pryc. Takovy pekny web, ale bez zivota.... skoda !
bibia1
@mijaita dúfam, že ťa to neodradí a zostaneš, čo sledujem diskusie, je nás tu takých viac, ktorým čakajú recepty na zverejnenie. Verím, že po predĺženom víkende pôjde všetko znova ako po masle, a možno aj s novými sľúbenými novinkami. Nemôžeme čakať, že tu admini budú tráviť tak krásny čas, ktorý nám posledné dni tak spríjemňuje koniec prázdnin a ver, že si zaslúžia aj trošku odpočinku.
mijaita
@bibia1 jeste neutikam, pockam, jestli se neco pohne, ale vzdyt tady ani nemuzu nikomu napsat soukrome, tady neni skoro nic mozne! Varecha neni jediny kulinarsky web, tak vim, jak to i jinde chodi. Varecha je narozdil od jinych, velice pekna, navic se tu tak krasne mluvi slovensky , ale tyhle nedostatky vic nez odrazuji. Tak uvidime!?