Rôzne

Pre @zemo.

stefanm - fotkastefanm, 21. júna 2011

Milý priateľ.
V komentári k môjmu príspevku "Ďakujem", kde slušne ďakujem za výhru k receptu ktorý som si vymyslel , spracoval a pridal (stále je pri názve výherného receptu uvádzané "diviačie" krídlo miesto "morčacie" krídlo!) uvádzaš : Uži si výhru!...asi si si , v návale práce , nevšimol ČÍM bol ocenený tento recept!!!
Milý @zemo - je to VYSÁVAČ (vy-sá-vač!!!).A ty mi napíšeš "Uži si výhru"?!?!...To mám teraz , na staré kolená , behať s vysávačom po byte a užívať si pri tom???To budem radšej celý deň v kuchyni s vareškou v ruke a vynechám posedenie s priateľmi,ale vysávač mi nevnucuj!!Ja rád pomôžem pri upratovaní ale tým,že ,fakt, nezavadziam.(to to teraz od vás,milé dámy,schytám , čo???)
Neviem ako si to myslel , ale prajem ti vopred aby si vyhral za svoju snahu kvalitný vybrátor a prajem ti : UŽI SI HO!!! :))

@zareaguj


Diskusia k téme

bozulka
Ahoj @stefanm , verím,že to je iba "len tak"...neverím že by si žene nepomohol keby bolo treba a že by si dopustil aby vaša určite útulná domácnosť zapadala prachom...? Tuším,že taký niesi.Môj manžel vysával vyše 50 rokov,zato varešku do ruky nevedel chytiť,ale mne to vôbec nevadilo.Dôležitá je delba práce a hlavne robiť to s radosťou /aspoň sa tak tváriť/. Takže tvojej žene gratulujem k výhre,ktorú si jej zadovážil svojou šikovnosťou s vareškou..Ináč to Krídlo bolo nádherné !!!
babidka
mily @stefanm , spekulujem uz dlhsiu dobu co to je vybrator :-) predpokladam , ze to je nieco na vyberanie ? chudak @zemo , neviem ci si to uzije tak ako ty vysavac... co by uz s nim len vyberal:-) Ale - ten vysavacik vyhodny hlavne pre ludi , co chcu "utajene" maskrtit v noci pri TV...moj drahy si vtedy potajme donesie chipsy, chrumky , arasidky, keksiky a vsetky tie hnusobstva ktore mu zakazujem /aby prestal priberat/ no a samozrejme natrusi omrvinky po gauci i po zemi - kedze ich konzumuje velmi hltavo a ponahla sa , aby som nahodou neprisla skor ako ich stihne zjest . Rano si potom pocka kym zaleziem do kupelne a vtedy vsetko povysava a odprace stopy :-) Este neprisiel na to , ze vysavacik treba obcas aj cistit /to robim iba ja/ a tak presne viem co po nocich maskrti napriek tomu zazaracnemu vysavacu ktory ma zakryt jeho najvacsie hriechy:-))))))))))))
frezia68
Teším sa na odpoveď @zema ,začína sranda a tiež ma zaujíma,čo je vybrator=nové slovo.A @babidka ,keby si tie hnusobstvá nekupovala,nepapkal by Tvoj drahý.Ale viem,že aj Ty tie škodliviny obľubuješ(ja tiež slintám) a Ťa potom mrzí,že Ti ich poje,dobre hádam?Tie hnusobstvá radšej nekupujem,ale pretože mi chýbajú,zasa som napiekla jahodový koláč :-)))))))
arasidka
Jéjda, veď taký vysávač je veľmi dobrý pomocník v domácnosti! Uvediem príklad:
Keď sme boli mladí bolo jaksi " viacej času na šeličo", aj keď bolo ráno, alebo sa schylovalo k obedu...No ale však to poznáte, vy , ktorí si pamätáte toho viac, ktorí ste si toho užili toľko, že je "furt ešče fčul na čo spomínat"...
No ale to "šelyčo" aj ket bola dobrá vec - ehm...., teda jaksi dalo sa pri tem vydržat , ženská mala dost času pritem rozmýšlat pcichu, aby sobášeného nerušila....časem jaksi ... poznáte to, aj tej najlepšej polévečky sa človek časem prejí... A ftedy došel čas na dobrého pomocníka! Použijem fčul slová jednej mojej tetky:....no čo vám povím, ket sem vidzela, jak starému začaly svícit oči a né a né ícit kúsok dáleči odemna, sem si povedzela, že na to je najlepší vysávač. A jak sem ho doceperila do izby a ket začal pizúkat, plamen v očoch zhasel a starý sa pocichu vytracil z tesnej blýskosci až hen na balkón. Nékedy aj dáleči. Ná šak dlho to netrvlo, ket zme sa stretly večer v jednej posteli, tak sme si to patrično vzájemne vysvetlily... a najlepší bolo, že BEZ SLOV...Jéééééjdanenky, očúvajte, keby sem ten upiščaný vercajch nebola mala, bola by veru naša chalupa plnšá !!!"
Nuž, milý Štefanko, nebuc smutný, starého kona novým kúskom nenaučá, z teho si len taškú hlavu nerop!

kuchticka
@stefanko , ty mu prajes vyhrat vybrator? Hi, hi, hi, uz si viem @zema predstavit ako ho poziva hi, hi....... :-)))
@bozulka , u nas to je rovnake uko bolo u vas. Manzel varechu ani do ruky nevie vziat, ale vyssavat je jeho robota, mne uz na to neostava cas ani sila.
zemo
Vážený stefanm! V návale vymýšľania hovadín pre varecháčske zážitky som si až teraz všimol, že si skrzevá mňa a moje želanie od srdca založil diskusiu. Tak idem ti až teraz odpovedať.
Prvé čo mi napadlo, že vybrátor by sa hodil. Len by musel byť odolnejší voči varu ako bežný vibrátor, pretože niekedy pri miešaní v hrnci obyčajnou varechou ruka bolí a tento výdobytok techniky by sa do hrnca pod parou hodil. Keďže nepatrím k pravidelným uživateľom tejto užitočnej pomôcky, trochu váham, či dokáže robiť aj krúživé pohyby ai vlastne ako by sa v hrnci správal, ako by vlastne miešal polievku či guláš? Tu mám skutočné medzery, mrknem na nejaké porno stránky a dám vedieť.
2. A k tomu vysávaču. Jeho využitie v kuchyni ti už presne popísala babidka. Tak čo sa čertíš. A ako sa inak dá v chráme tela využiť vysávač? Hanbi sa, starý harcovníku, že to nevieš! Ja to síce zatiaľ tiež neviem, ale ide o tom podumať. Budem napísať! A kde je jeho miesto v manželskom živote ti perfektne vysvetlila arasidka :o))))))
A úprimnú sústrasť všetkým manželom varacháčok, ktorí musia doma vysávať. Nič netvorivejšie neexistuje! Stále rovnaké nezmyselné pohyby a výsledok práce nikde! Mám silné dioptrie, môžem piglovať koberec koľko chcem, stále je rovnaký, špinky sú mimo môj zaostrovací efekt! Keď však muž varí a žena vysáva (ako je to u nás), všade vládne mier, pokoj a kreativita. Žena si vysávanie spestruje aby nezaspala vymýšľaním rôznych pohybových kreácií a ja si pri hrncoch učím nášho papagája Slávy dcéru, Bega Bajazita a iné výživné básne, aby sme obaja duševne nazakrnuli!
zemo
Milý stefanm, už to mám, kukni sa o chvíľku na zážitky, tvoja otázka vo mne vzbudila malinký záchvat inšpirácie a myslím, že by sme mali spoločne pokračovať v novej téme - Využitie netradičných domácich pomocníkov v kuchyni! Ja teraz režem na záhrade strom, ale budem o tom rozmýšľať. Vidíš, taká píla alebo kosačka, no, idem dumať...
egreska
otázka spravnosti : vibrátor nemá byt náhodou s mäkkým i ??? :-))))))))
stefanm
...tutu "tému" som tu pridal len tak a čo všetko sa o vás nedozviem?!?! :
@janaali... má manžela,ktorý by sa radšej potešil z výhry vysávača ako z výhry auta...tak na auto si nasporil,kúpil a po drobnom vysávač iba túži?!?!
@kuchticka má zvrátené predstavy o erotických praktikách mužov s vybrátorom,smeje sa tomu a pri tom už nemá sily ani na drobné vysávanie a núti do tejto činnosti chudáka manžela.No a pritom pokrytecky tvrdí,že na to nemá čas!!! :))) (...ehhh,mať tak jednu tvoju foto...to by som ti urobil moju obľúbenú fotomontáž...už mám krásnu predstavu...)
@babidka a @frezia dámy z východu, ktoré sa verejne pretvarujú,robia si z nás srandu a vyhlasujú,že nevedia čo je vybrátor?!?!?!...milé (neskúsene) dámy , vy neviete používať "google vyhľadávač"???Veď tam do toho okienka stačí napísať "v y b r a t o r",ťuknuť na "ok" a otvorí sa vám toľko stránok,že od počítača tak skoro neodídete a prihorí vám obed aj večera :))
@bozulka kamarátka moja.Ako vždy vie čo má napísať,význam príspevku správne vyhodnotí a , samozrejme , hneď pridá svoju skúsenosť ("...môj manžel vysával vyše 50 rokov,zato varešku do ruky nevedel chytiť,ale mne to vôbec nevadilo"...) a okamžite prispeje radou (...dôležitá je deľba práce a hlavne robiť to s radosťou /aspoň sa tak tváriť/...).
@arasidka musel som si ten príbeh prečítať viac krát lebo som chcel pochopiť o čo jej v tomto pamflete ide.A prišiel som na to...chyba jej sex!!!Svoj eroticky zážitok alibisticky vkladá do úst jednej svojej tetky.Snaží sa presvedčiť nás,že to nie ona rozháňala prirodzené túžby "sobašeneho" zvukom vysávača,ktorý odoženie aj koňa a splaší ho natoľko,že už na sex ani nepomysli.Svoj prefíkaný trik používa možno aj dodnes ale nechápe,že tie manželove pudy vychádzali z toho aká je ona pre neho krásna a príťažlivá.
na a @zemo som rád,že si tento príspevok neodignoroval a že si odpísal.Vidím,že si pochopil,že ide o srandu a tak k tomu pristupuješ.Nebudem písať rozbor na tvoju odpoveď ale neodpstím si poznámku,že predstava ako s kvalitným vybratorom miešaš na záhrade kotlíkový guláš a okolo teba pobehuje húf nedočkavých hostí,a ty nevieš na čo sa tešia?!?No niekto na guláš a niekto na ten vybrátor!!!
(...Čas vše mění, i časy, k vítězství on vede pravdu,
co sto věků bludných hodlalo, zvertne doba...)


zemo
samozrejme, že v pravidlách slovenského erotického pravopisu je výhradne uvádzaný s mäkkým i. Ale stefanm myslel funkčný vybrátor:o))
stefanm
@egreska keď si si nie istá tak prečo sa pýtaš nás??...ja píšem ako myslím.Z vojenčiny som manželke napísal "Mylá Ľudka" lebo som tak na ňu myslel , tvrdoooo!!!Toto je téma o ironickej poznámke kamaráta k výhre...uži si výhru!!!(vysávač)...a nie o pravopise.
Ale keď som posledný krát kupoval vYbrátor v česku tak tam bolo napísane a tvrdým y.
verka1
He, mal ten Števo vyhrať najprv bríle, potom by sa tešil aj z vysávača. Náhodou, také vysávanie, len vo fertuche je sexi! Štefanm najdi si vo vysávaní záľubu a ešte ked si pri tom zakrepčíš v tej fertuške..........!
cistinka
Predstavila som si toho sexi chlapa len tak na ostro v zástere, ako s ohnutou chrbticou (po operácii) s tým maličkým výherným vysávačom krúži po kuchyni :-)))))
zemo
Ešte jeden problém mám - ako tam dávate tie odkazy, že su hnedé a počiarknuté, aby hneď každý vedel, komu je čo určené? Pomôžte mi v mojom žiali, nemám odvahu opýtať sa adminstrátora, aby som nebol sa veľkého debila, takto som predsa len za menšieho :o)
arasidka
A jéééje, Piťubáči nám to "nandal"
Hm....Práve si spomínam na príbeh mojej druhej tety- tety Any, nech odpočíva v pokoji, a vravím si - že sa to neoplatí ani napísať, ak to má niekomu slúžiť na "psychologické rozbory ."
P.S.Mlimochodom, práve som dovysávala, a môj sobášený dokončil prima obed, tak všetkým, ktorí sa ešte nestihli najesť - dobrú chuť.

Stefanm, ešte dobre, že si nečítal môj druhý príbeh na inom mieste,možno by som sa dozvedela, že ten vrah som bola ja, len som to hodila na nejakého bezdomovca:)))))))
babidka
@stefanm , vychadzala som pri svojej otazke nielen z pravopisu/vybrator a nie vibrator:-)/ ale hlavne z toho , ze som teraz trosku skulava a mierne indisponovana:-) a citala som VYBERATOR - t.j. vec , s ktorou sa VYBERA....:-)))))) a nie vybrator-vibrator / vec s ktorou sa vibruje ---ujajaa!/ To je ten pristroj ktory sa berie hlavne na dovolenku? Pre zabavu?Tak ten poznam.....:-)))))))Aj bez Googlu....:-)
babidka
@stefanm , vychadzala som pri svojej otazke nielen z pravopisu/vybrator a nie vibrator:-)/ ale hlavne z toho , ze som teraz trosku skulava a mierne indisponovana:-) a citala som VYBERATOR - t.j. vec , s ktorou sa VYBERA....:-)))))) a nie vybrator-vibrator / vec s ktorou sa vibruje ---ujajaa!/ To je ten pristroj ktory sa berie hlavne na dovolenku? Pre zabavu?Tak ten poznam.....:-)))))))Aj bez Googlu....:-)
hubata
Cha-cha-chááá, pozdravujem všetkých: tých čo varia diviakove krídlo, pažravých, vysavačových, s mäkkým aj s tvrdým, indisponovaných, škuľavých, sexuchtivých aj zbožných, tých čo im to nefarbí no a aj tých hubatých. Je tu proste - dobre.
frezia68
@stefan : A aby sme dámy z východu nerobili dojem celkom neskúsených,tak vysvetlím. Podporila som @babidku ,lebo vYbrator z Čiech nepoznám,pre mňa nový pojem a vôbec,prečo tam kupuješ?Ja tu poznám na našej ulici len Robertka,ktorý tomu robí reklamu a potom vraj existuje s mäkkým " i " ,ale som bola presvedčená,že na ten nemyslíš,už kvôli @zemovi ?Ešte že to tiež pochopil a myslel celkom bezúhonne na miešanie gulášu :-))))))) Veď Varecha na iné(bočné) myšlienky ani nepustí?
frezia68
@hubata : neviem,medzi ktorých ma zaradíš,ale ďakujem za pozdrav a potvrdzujem poslednú vetu :-)))
kuchticka
@stefanm , tak to je krasne! Staci si trochu predstavit a zabasnit s V. Nezvalom a hned mas predstavu. ...
"Manon je vune, Manon je vcela, Manon je ruze vhozena do kostela.
Ach Manon, Manon, Manon z Arasu, uvidet Manon umrit pro ....." Posledne rymovacie slovo si dopln sam.
Dufam, ze sa po operacii rychlo zotavujes pri takejto pestrej cinnost. Tak nech ti humor vydrzi a my sa mozeme tesit na dalsie legracky. :-)
zolik
musim to napisat - takto dobre som sa este po ziadnej Vasej diskusii nezasmiala. Pekna hra so slovickami. @zemo pekny pribeh o "vysavaci". Poznam jedneho pana, ktory ked mal navstevy plne zuby a ti nechceli ist domov, tak jednoducho doteperil do obyvacky vysavac a zacal vysavat. Mila navsteva sa pobrala hned domov. Musim podotknut, ze tento svoj osvedceni sposob pouziva uz dobrych 40 rokov a je tym povestny. Zdravim Vas.