Rôzne

Pozor dnes je spln !!

janazjarku - fotkajanazjarku, 19. januára 2011

Milé dievčatá a chlapci dnes vrcholí spln, ktorý je vraj jeden z najsilnejších v roku a odborníci na mesačnú oblohu nás upozorňujú, že je vhodný čas bežať ostrihať si vlasy, ale zároveň nás varujú pred konzumáciou ťažkých jedál :-) takže minimálne do nedele žiadne šnicle /utrpenie pre ježižabku/ ani pečený bôčik a ani moje obľúbené koleno na pive !! Naopak ideálna je strúhaná zeleninka samozrejme surová a popíjanie zeleného čaju namiesto vínka :-D. No a pozor na ňervy, lebo výbuchy pri hrncoch budú častejšie ..hm a rada z vlastného života v období splnu nedráždite "blíženca" ani bosou nohou, lebo vám odhryzne prst a pustí poriadnu dávku jedu /no však ony za to nemôžu to to koleso tam hore !/ Nezúfajte však, lebo dnes je ten správny čas , aby ste si niečo úprimne želali a tá informácia poletí priamo do neba a výsledok je istý !! Raz , keď fakt tú knihu napíšem sa o mojich splnových želaniach isto dozviete :-) Tak pome si priať niečo krásne a hlavne ľudské !!

@zareaguj


Diskusia k téme

michsamant
Dakujem za tento prispevok :) zelala som si a zajtra strcim pod gril nieco zelene a do nedele pijeme len zeleny caj :))
frezia68
Práve som si dala hrianku a 2 cesnaky so zelenýn čajíkom=toť večera.Ale od stredy bašável-aj grilované rebierka,aj studenô,aj .....ajajááááj-stretnutie :-))) a želanie?Ešte že si pripomenula,už sa stalo.Ale tá Tvoja knižka by ma fakt zaujímala.
janazjarku
@michsamant a ja viem čo si si želala, aby si šťastne a v zdraví odletela 2.mája na Slovensko !! .-) no hej som tak trochu aj bosorka :-D
janazjarku
@frezia68 a ja práve varím panenku na zelenom korení so zelenou fazuľkou a manžel pije zelený čaj..idem pozrieť do kúpeľne či tam nie je vo vani zelený vodník :-D
frezia68
A to je diétka?Vodu káže,víno pije.....? :-))))))))))))))
milina
A ja dnes celý deň iba pijem bylinkové čaje. Očisťujem organizmus.
evusik
a ja už druhú noc nespím a už sa teším na túto noc, celú budem hore .... jedine že by som si priala poriadny spánok :-)
janazjarku
frezia68@ šak jasné veď všetko je maslové !! Pozor ja nekážem to "odporníci" :-D
janazjarku
@evusik no skús !! Ja tiež cez spln nespávam a darmo sú žalúzie spustené :-( ale potom to zase dobieham..milujem poobedňajší spánok cez víkend juuuuuuuuj
altyn
@janazjarku tosom sa potešil! Ja bývam námesačný, tak sa budem musieť poriadne zamknúť a zavrieť a dať si pred okná a dvere prekážky, lebo už som sa pár krát našiel na chodbe (pred bytom) a aj v okne, samozrejme v otvorenom. :-)))))
zitar
Práve som to počula v televíznych novinách. ale mňa sa to tentoraz netýka. Som chorá a mám také antibiotiká, že spím po nich ako drevo, čo sa mne veru nestáva, skôr mám taký nijaký spánok. A s tým prianím, určite si budem niečo želať, lebo ak to @janazjarku Ty povieš, určite to bude pravda, verím a už aj sa na to sústreďujem.
sandratamer
A to nám píšeš až včul večer??? cscscscssssss.... Idem to rýchlo stihnúť! :-D
michsamant
Ba veru nie, Janka! :DD Zelala som si nieco celkom ine, lebo toto je uz na 99.9% iste, tak nebudem mrhat zelanim :)
arasidka
takže , mali by sme nejakú tú túžbu skúsiť poslať tam kdesi do éteru....a veruže mám ... tak teda - šup s ňou tam hore... včera som videla padať hviezdu, bola zvláštne modrá ... takže som si niečo priala a dnes to pridupľujem!
marianne69
...a ja ze co tak zle spim....zeleny cajik popijam uz zo 2 tyzdne...ale veru na obed so si dopriala chlapsky sen v pivovej omacke od @2010 a najedla som sa jak drevorubac:-))))
marikasu
Ešte že ma dnes nikto nedráždil:) idem si rýchlo niečo zaželať a dať na parapet kamienok bohatstva, aby sa mi nabil energiou :)))
tonicka53
aj ja som blíženec a tiež neznášam splny mesiaca :((( veď preto som aj teraz na Vareche lebo nemôžem spať.
enge149
aj ja popíjam bylinkové čaje a mám Lunárny kalendár krásnej pani,veľa pijem,pretože mám tiež lieky na dlhodobú liečbu..
tinca
aj my raci neznášame splň, aj sa to preukázalo, zaspala som o 4.30 h.
altyn
Ani som nechodil,... ani som nerozprával... a spal som ako mimino :-)))
sissy
mas macku, preco mas na fotto macku, som len zvedava...