Varenie

Pečenie chleba v remoske

beatacsontosova - bez fotkybeatacsontosova, 19. júna 2020

Ahojte Varecháči, čoskoro sa budeme sťahovať do nášho nového domčeka a vyzerá to tak, že chvíľku budeme ešte bez
kuchyne. Tu mi nastáva taký menší problém - nebudem mať kde vypiecť chlieb. Áno, isteže, mohla by som ho jednoducho iba
kúpiť, no s drahým sme zhodnotili, že ani chlebík z blízkej novej pekárne nám vôbec nechutí, proste sme rozmaznaní
domácim pečivom. Preto hľadám nejaké náhradné riešenie a tak mi napadla remoska.
Máte prosím niekto skúsenosť s pečením chlebíka v remoske?

@zareaguj


Diskusia k téme

7 komentáre k článku
Na kvaskovych weboch si ju chvália, dávajú chlebík do studenej remosky
1x finczi
V remoske som piekla buchty, pizzu, ale chlieb nie. Tiež mi to viac krát napadlo, že to skúsim... Teoreticky by sa to mohlo podariť...
@asalternativa (19.6.2020 17:54)

Ahojky dávala si aj papier na pečenie? Ja robím riedky chlebík, potrebuje mantinely, doteraz pečiem v jenskej mise a tam vždy s papierom, ďakujem za info
Remoska je na pečenie chleba super, lebo drží vlhkosť, paru, potrebnú na vytvorenie kôrky. Úplne smelo do toho
1x finczi