Ahojte Varecháči, čoskoro sa budeme sťahovať do nášho nového domčeka a vyzerá to tak, že chvíľku budeme ešte bez
kuchyne. Tu mi nastáva taký menší problém - nebudem mať kde vypiecť chlieb. Áno, isteže, mohla by som ho jednoducho iba
kúpiť, no s drahým sme zhodnotili, že ani chlebík z blízkej novej pekárne nám vôbec nechutí, proste sme rozmaznaní
domácim pečivom. Preto hľadám nejaké náhradné riešenie a tak mi napadla remoska.
Máte prosím niekto skúsenosť s pečením chlebíka v remoske?
Ahojky dávala si aj papier na pečenie? Ja robím riedky chlebík, potrebuje mantinely, doteraz pečiem v jenskej mise a tam vždy s papierom, ďakujem za info
www.vune-chleba.cz/2018/07/peceni-kvasoveho-chleba-v-remos...
Perfektny článok, ďakujem!