Rôzne

Ovcie hnojivo - co si o tom myslite?

martin45 - bez fotkymartin45, 19. apríla 2013

Hitom sezony sa stava ovcie hnojivo, vsade o tom pisu. Vyskusam a poslem hodnotenie. Obsahuje velmi vela humusu, co je vzacne...

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
1.krát počujem, napíš rád sa poučím
marika9
Veru napíš, ešte som o tom nepočula a ujo Google o tom asi tiež nevie
milad
Vyrábajú ho u nás, je super. Informácie o zložení atď zašlem mailom, píšte na: milad.ka@centrum.sk , nebudem tu robiť reklamu, asi sa to nesmie.;-))
evanaaa
Ja slepá - čítam, že: ovocie, hnojivo, a nechápala som, -:))No, ale myslím si, aj ako laik, že každé živočíšne hnojivo by malo byť dobré na hnojenie.
sovka62
Ako správne píše @evanaaa , každé organické hnojivo je pre pôdu priam zázrakom. Boli časy, že fúru maštaľného hnoja ste zohnali len po veľkej protekcii u známych na družstve. Našťastie, dnes je organických hnojív dostatok, granulovaný hnoj, kravský, konský, ovčí, guáno, slepačince, trojkombinácia kravský, konský, guáno, kombinácia rohoviny, kravského hnoja a guána. Každý, kto chce vo svojej záhrade alebo minizáhradke pestovať bio potraviny, si môže vybrať, balenia sú menšie i väčšie, 1kg, 2,5kg, 3 kg, 10 kg. Takže sa nám blýska na lepšie a zdravšie časy.
torticka
Mama hovorí, že toto je najlepšie hnojivo. Ideme ho aj my kúpiť. Toto hnojivo je sušené. 1kg hnojiva je asi na 12 metrov štvorcových. @sovka , Ty píšeš rôzne druhy hnojív, o ktorých som ešte ani nepočula.
Ak je niekto z Martina, tak ho majú oproti plavárni. Je tam jedna firma, ale ani za svet ma nenapadá názov a muž neviem, kde sa tára, že by mi povedal.
devlik
Práve som bol na výstave v Nitre a jediná firma ktorá má ovčie hnojivo je www.organickehnojiva.sk
martin45
Devilk dakujem - uz som nasla aj ja toto hnojivo u nas v zahradkarstve...
monci9996
ja ovcie hnojivo použivam už vyše roka a som snim velice spokojna v pripade zaujmu vam možem dat kontak na pana odkial ho kupujem ja pekný den