O Varecha.sk

Otázka na Tomáša

klaura - fotkaklaura, 18. januára 2012

Chcela by som sa spýtať ... či by sa nedalo na spodok stránky, keď sa dostaneme k poslednému komentáru, pridať tlačítko " HORE " ktoré by nás jedným kliknutím dostalo na vrch stránky a nemuseli by sme pracne rolovať ... ďakujem ... a prajem pekný deň :)

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@klaura , ja to robim tak, ze klinem na "Backspace" a hned som tam kde som zacala. Velmi jednoduche, rychle.
jody
tlačidlá ctrl + home (alebo page up)
klaura
@jodi toto mi nefunguje vôbec ... keď mám na stránke aktívny kurzor, posunie ma to maximálne po neho ...
klaura
@kuchti čka a backspce-om sa dostanem príliš ďaleko napr. zvolím si moju kuchársku knihu, vyberiem si "domáci jogurt" dostanem sa úplne na koniec ... keď stlačím backspace dá ma to na "moju kuchársku knihu" a ja chcem na vrch jogurtu ...
klaura
@tomas ďakujem ... :) stretla som sa s tým na určitých stránkach ... a skvalitnilo by to zas našu Varechu ... :)
evanaaa
Keď už tu máme "na linke" @tomasa , chcela by som sa spýtať - raz tu bolo, že sa chystajú nejaké novinky zasa v najbližšom čase, niekedy tuším koncom leta? či ako a tešila som sa, čakala a- nič. Preto by som sa chcela spýtať, že či nič nové pre nás tam v zákulisí nechystáte, čo by nám ( lenivcom) uľahčilo prácu alebo by nás potešilo?
zuzliak
@tomas , aj ja by som sa rada spytala, cu by sa nedalo pridat nieco co by umoznilo napr. po oprave nejakej drobnej chyby v uz zverejnenom rcp nemusiet klikat na ukaz rcp a potom uverejni, len rovno prejst na zverejnenie. Dakujem :)
letisia
@tomas a ja by som prijala, keby sme si mohli vytvoriť niečo podobné ako kuchársku knihu, samozrejme s iným názvom, kde by sme si mohli ukladať diskusie, prípadne i zážitky, či recepty, kde sme napísali komentár, aby sme si mohli sledovať priebeh diskusie, reakcie na naše príspevky. Keď napíšem príspevok k nejakej diskusii, alebo receptu, po pár dňoch si nepamätám presne kde som reagovala a keď si aj náhodou pamätám, musím sa k staršej diskusii pracne preklikať. A niektoré diskusie obsahujú také poznatky, že by bolo dobré mať ich uložené a môcť sa k nim vyjadriť. Dúfam, že som to napísala dosť zrozumiteľne, lebo v tejto pokročilej hodine mi to už horšie myslí :-)
letisia
opravujem....môcť sa k nim vracať....nie vyjadriť....