Rôzne

Omluva

klukodvody - fotkaklukodvody, 13. augusta 2016

Prosím všechny na Vareche, kterým jsem nepoděkoval za komentáře a vypadalo to že si jich nevážím a je mně to jedno, tak to opravdu není. Cením si velmi přátelské atmosféry, která tu je a jsem tu moc rád. Ale bylo u nás hodně těžké období. Náročná operace manželky a po celou dobu jsem byl s ní v nemocnici. Tak nebyl ani čas, ani nálada na cokoliv. Tak se touto cestou všem omlouvám a už jsem pomalu jednou nohou zpět. Všem přeji krásné dny a ještě jednou se omlouvám.

@zareaguj


Diskusia k téme

fialka49
Klukodvody, prajem tebe aj tvojej manželke, aby sa to ťažké obdobie už nemuselo zopakovať, aby bolo navždy minulosťou, prajem vám obidvom, aby nádej uzdravenia sa premenila čo najskorej na skutočnosť a aby ste sa v láske a porozumení tešili ešte dlho, dlho zo spoločných dní.
kukulienka71
som rada, že ste už "po", prajem veľa síl k rekonvalescencii, ste obaja bojovníci, spolu to pôjde ľahšie;-)
evanaaa
@klukodvody , síce neviem, o akú operáciu išlo, ale myslím si, že každý jeden zásah a zákrok do organizmu je náročný a ako píšeš sám - aj vy ste sa obaja s tým popasovali, lebo ak trpí jeden, na druhého sa to prenáša....poznám to dobre, aj my sme, teda manžel, podobne na tom a ešte nie je všetko vyhraté, je po druhej operácii a predchádzalo tomu veľa chodenia do nemocnice......preto prajem manželke skoré a rýchle uzdravenie a nech sa tá "potvora", nech už to bolo čokoľvek, nevracia. Aj ja držím palce......
1x nurso
monty469
Milý @Klukodvody myslíme na vás a držíme palce pri zotavovaní pani Sašky. Má po svojom boku skvelého a milujucého manžela . Pozdravujeme vás a prajeme veeľa zdravia, lebo to je najdôležitejšie :-)
sovka62
@klukodvody , hlavne, že to máte za sebou. Verím, že teraz to už bude zo dňa na deň lepšie. Ospravedlňovať sa netreba, viem, že v tvojom prípade nehrozí, že by si niekoho úmyselne ignoroval, poznáme ťa ako slušného a ústretového človeka.
Prajem skoré uzdravenie.
cesminaz
Mily @klukodvody je sice mile,ze sa ospravedlnujes,ale podla mna sa nemusis,kedze sme tu viaceri vedeli o manzelkynej OP. Kedze mam vo svojich 34rokoch uz 2 rozdielne operacie za sebou,tak velmi dobre ta chapem.Viem,ze clovek potrebuje velmi vela sil a trpezlivosti na ceste k uspesnemu zotaveniu :-) A pravdaze lasku a povzbudzovanie najblizsich :-) Prajem tvojej manzelke vela sil,trpezlivosti,pozitivne zmyslanie a skoré uzdravenie! Krasny den obom zelam!
klukodvody
Děkuji všem za krásné přání k uzdravení a pochopení. Jen upřesním, že díky Bohu to nebyla ta nejhorší operace a ani nechci vyslovit to jaká, ale byl to dost velký zákrok, výměna kyčelního kloubu a žena měla největší strach z narkózy že se neprobudí, ale vše dopadlo výborně, hojí se a začínáme doma cvičit, ale pro ní je to na psychiku. O vše jsme se dělili a najednou všechno dělám sám a nejvíc jsem jí ale pobavil, když jsem žehlil a pral. To jsem nikdy nedělal ale jde to. Tak ještě jednou moc děkuji.
haji
Krásné pozdravení - doma, vlastně po delší době pro tebe i Sašku - první klidná neděle. Je moc fajn, že jste na všechno dva, když jeden nemůže, druhý ho zastoupí. Už se mi na Vareche po tobě i Sašce stýskalo. Tak sláva, dobro došli!
jack
Rýchle uzdravenie prajem pani manželke.Nech Vám dá pán Boh silu to všetko zvládnuť.Veď predsa "ve dvou se to táhne líp".
mesiar50
Želám skoré uzdravenie a nech sa Vám obom dobre darí.
chica114
želám takisto skoré uzdravenie aby sa vám obom skvelo darilo po celý život :-)
aroooo
Aj moja jedna známa 70 ročná v II/2016 bola na to operovaná, VII/2016 kúpele Dudince 4 týždne a je všetko v poriadku, už bola na druhý deň po kúpeľoch v obchode na bicykli, prajem pani manželke veľa síl pri rekonvalescencii a ostatné treba brať s humorom.
marianne
Aj ja sa pripájam, želam všetko dobré, rýchle a trvalé uzdravenie..
babucka
Skore uzdravenie,nevadnucu kyticu stastia a neminajuci sa balik lasky.
motyka
Taktiež sa pripájam k ostatným a prajem manželke veľa síl a optimizmu k postupnému uzdravovaniu. Poznám ľudí, ktorým vymieňali kĺby aj vo vyššom veku a sú v poriadku. Len treba dodržiavať rady lekárov a nepreťažovať .
O 3 - 4 mesiace, bude ako srnka. Úprimne držím palce a prosím pomoc " z Hora".
popoluska340
Prajem pani manzelke vela sil,a skore uzdravenie.Ja viem o com to je.Mam sice len 51 rokov a v maji mi menili kolenny klb.uzila som si dost bolesti,8 rokov.Len som bola mlada na vymenu este.Bude manzelka v poriadku,len to ide pomaly.Prajem vam obom vela sil,a tesim sa na nove receptiky.
klukodvody
Děkuji všem z celého srdce a pomalu se nám daří a proto máme i lepší náladu. No manželka je sice ještě mladá, ale už dlouho tj. 65 let, ale pořád je to moje největší potěšení.
simcanz350
Otecko je tiež adept na operáciu, ale zanovito a tvrdohlavo ju odmieta. Čiastočne zo strachu z narkózy a potom hovorí, že on už bol vo svojom živote v nemocnici niekoľkokrát, podstúpil rôzne operácie, a že teda už mu stačilo... :). No a tak trpí, chodí o barle, bolesti má neustále. Ale napriek tomu si nedá a nedá povedať... Neviem, či sa nám podarí ho prehovoriť na operáciu.
Úprimne a z celého srdca želám rýchle uzdravenie a naďalej pevné zdravie Vám obom. Pre mňa zosobňujete ideálny pár. Je neskutočné, koľko lásky k manželke cítiť z Vašich komentárov. Tiež by som chcela, aby sa manžel raz o mne vyjadril takto "pořád je to moje největší potěšení".... :) Asi sa opýtam pani Sašky na nejaké fígle :). V každom prípade Vám želám len to úplne najlepšie zo všetkého....
Dlho som na Vareche nebola, priznám sa bez mučenia, najčastejšie som ju sledovala v práci, popri kávičke, a nejaký čas nám prístup na net "zatrhli", tak som bola odstavená... :) Doma, popri domácnosti a rodine na to nemám toľko času.
Ale dnes sa mi zase podarilo sem nakuknúť, čomu som veľmi rada.
Obdivujem Vás všetkých, ktorí sem pridávate recepty, snáď k tomu dozrejem aj ja.
Ale ako prvé som vždy "rozklikávala" tie, ktoré majú názov v češtine, lebo som vedela, že sú od Vás, klukodvody, a sú skrátka TOP.
Uff, ale som sa rozpísala, tak radšej idem ďalej pracovať. Všetkým, ktorí sa dostali až sem :), želám krásny deň....