Občas si v markete kúpim masť s pažitkou, cesnakom a škvarkami, takto v lete mi to veľmi chutí na chlieb s rajčinou. Tak som si povedala, že vyskúšam si také spraviť doma a mám slaninu, aj pažítku, cesnak samozrejme, ale neviem, ako správne postupovať.
Keď som si prečítala komentáre k receptu na vytápanie masti, zistila som, že už to je veda a kde ešte poriešiť bylinky.
A tak sa pýtam, už ste také robili ? Poradíte mi ?
Dúfam, že ešte niekto príde s praktickými vychytávkami.
však si škvarky pomeľ najemno a zalej masťou..pomer si zvoľ dľa seba..i to v zime -nepravidelne-robievame..
ešte dľa @mijaita zalievam medvedí cesnak-ale maslom..iné skúsenosti nemám..
varecha.pravda.sk/recepty/opici-sadlo-fotorecept/54708-re...
Takže už nebudem vymýšľať, len občas dostanem nápad a ten nevyjde. Stáva sa.
Ďakujem všetkým za rady.