Rôzne

Moja osobná váha :-)

janazjarku - fotkajanazjarku, 28. júna 2011

Hej dávno som tu nebola a či stačím ? I prídem si sem ohúrená novým image stránky poučená mailom, že aha nová služba varechy, že hybaj sa vážiť a merať ! No, isto ani ma nemá ! :-D Som šťastná, že si v kalendári odškrtnem koľko dní mi chýba do dôchodku, som šťastná, že si ráno spomeniem, že ešte stále napriek veku mám ísť ráno do práce (dobre, dobre mám sa tešiť , že vôbec v tejto dobe prácu mám), ale prepáčte mám si ráno potom čo som sa naučila denne trepať zrkadlu v rámci psychohygieny, že som neuveriteľne pekná, príťažlivá, sexi, múdra a úspešná stať na váhu s kilometrom v ruke ??? Mám svoj vek, sympatický úsmev, prifarbené oči a po rokoch pozitívneho myslenia ma má hneď po ránu trafiť šľak ? No, tak to teda nie !! A ešte to mám zaznačiť do sledovacej tabuľky ?? Chcete vedieť výsledok? Po týždni merania a váženia sa budem báť otvoriť chladničku a nikdy viac neotvorím "Varechu" a tušíte vôbec aká som zlá keď som hladná ? Takže žiadne stresy napriek tomu, že mi ON Ježiško priniesol skvelú novú váhu , ktorá odmeria všetko (za chviľu aj to čo si myslím) stála som na nej zatiaľ dva krát a to prvý a posledný nebudem si predsa kaziť ranný rituál pred zrkadlom pri ktorom sa mi nejako často objavuje veta, ktorú vyslovila dcéra mojej kolegyne : " Mama, my sme ako dve hrozná..ja som hrozná , aj ty si hrozná !" :-D

@zareaguj


Diskusia k téme

frezia68
@jankazjarku :chýbala si tu s Tvojim svojráznym humorom,ale ak si myslíš,že si jediná,ktorá sa tu neváži,tak sa mýliš.A priznávam sa dobrovoľne,že hoci sa mi všetká inovácia páči na Vareške, osobnú váhu ignorujem a táto mi ku šťastiu vôbec nechýba.A dosť sa vyhýbam aj sladkým receptom,hoci mnohé sú skvelé,ale radšej obídem,lebo reflex slintania sa dostaví. A tak kľudne váhu obchádzajme s dobrou náladou,občas si doprajme výborný rezeň,aj zákusok ku káve a bez výčitiek svedomia,lebo veď by nám ani na úžitok nepadol a ešte nebodaj od trápenia by sme schudli.Bože uchovaj :-)))))))
andys
:) Moja varecháčska váha začala tým, že som si nechtiac ubrala 30 slovom tridsať kg (som zle ťukla a už to nešlo vrátiť späť ;)) Tak som to nechala tak, nech mi tá krivka nevyskočí do megavýšin ;)
hubata
Mrkla som: ešte kg by som mohla vyplniť, horšie by to už bolo s obvodom pása, ten ma nejako neláka......
kuchticka
@janka a @frezia , ved na mojej vahe je to rovnake. Ani ma nenapadlo sa odvazit, alebo som sa NEODVAZILA stupnut na vahu a dat to na Varechu. Ved na co, aby vsetci Varechaci vedeli, ze uz bych si nemala dat ziadnu torticku? Ved snad mozem aspon na moje narodeniny zhresit, no nie?
kuchticka
@janka a @frezia , ved na mojej vahe je to rovnake. Ani ma nenapadlo sa odvazit, alebo som sa NEODVAZILA stupnut na vahu a dat to na Varechu. Ved na co, aby vsetci Varechaci vedeli, ze uz bych si nemala dat ziadnu torticku? Ved snad mozem aspon na moje narodeniny zhresit, no nie?
tomas
Len chcem podotknúť údaje, ktoré dáte do osobnej váhy na Varechu sú TAJNÉ, nikto ich nevidí okrem vás... Každý človek tam vidí IBA SVOJE údaje.
jody
@tomas , však to, vidím svoje údaje, ale keďže by som ich radšej nevidela, tak ich nezadám... :-)))
@janka a spol - podstatnejšie je to pozitívne myslenie ako váha... :-)))
sovka62
@andys , a to je dobrý nápad ubrať si tridsať kíl, to sa mi páči. Možno svoj organizmus tak zblbneš, že keď sa na ten údaj budeš stále pozerať, zmiznú tie kilá aj reálne, veď papier nepustí, nie?
janazjarku
@tomas a ja som to pochopila :-) teší ma, že sa na Vareche zjavujú novinky, ale ja som vyjadrila len svoj názor ! Verím, že sú tu dievčatá, ktoré majú chudnúci cieľ a táto služba im pomáha a za tie dievky ďakujem . Mám rada Varechu , recepty, diskusie aj zážitky, lebo v tom je Varecha celkom bez konkurencie :-) Myslím, že si každý nájde čo o stravovaní hľadá a tak môj názor trošku vyprovokovall názor mojích kamošiek :-)
babi
@janazjarku , tvoj humor, je neopakovateľný , ale plný pravdy. Tá posledná veta o tých hroznách ma tak rozosmiala ,až mi slzy tiekli. Ten raňajší rituál si viem živo predstaviť, tiež som ho prežívala každé ráno o 6 hod.
kuchticka
@tomas , ja to tiez chapem a nevadi mi ta VAHA, ani bych sa zasa za svoju skutocnu vahu hanbit nemusela 2-3 kg naviac v mojom veku zasa tak velku ulohu nehraju. Skor tu islo o srandu z mojej strany. Takze ziadna kritika na varechacske vylepsovanie, ba naopak. Dakujem za vsetko, co pre nas vylepsujete. :-)))
sairaam
@janazjarku si skvelá! Veľmi sa mi páči Tvoj pohľad na život
a aj na stravovanie. A @sovka k tomu tiež pridáva komentáre
s ktorými vždy súhlasím. -:)))