Kuchyňa a vybavenie

Misa na kysnutie cesta s vekom

kata50 - fotkakata50, 30. novembra 2011

Pred nedávnom, niektoré varecháčky mali záujem o túto misu na kysnutie cesta
 varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-s-kakaovou-plnkou-...

Všimla som si, že v letáku Tesco, platného od 1.12.2011 je v ponuke táto misa za 1,99 eur. Čo je ešte nižšia cena, než som kúpila pred časom ja. Keď máte záujem, môžem iba odporučiť. Je vhodná na cesto z 1 kg múky a viac. Pekný deň - dopečenia !

@zareaguj


Diskusia k téme

ancicka
Mne by sa tiež zišla,ale tesko je daleko,v Prešove,alebo v Poprade.
No čo už,škoda.
aroooo
@Katka50 , tá miska je z nejakého zvláštneho plastu?Pýtam sa preto, lebo mám niečo podobné s tým otvorom v strede, ktorý má naň aj poklop, kúpila som to v Jednote v akcii ako misu na mixovanie ponorným mixérom, takže by asi mohla poslúžiť, veľkostne sú asi rovnaké.Ďakujem za odpoveď.
kata50
Myslím, že táto misa nie je z nejakého zvláštneho plastu, ( ako napr. výrobky Tuperware ) Jej objem je cca 5,5 l . No na kysnutie cesta slúži veľmi dobre. Ja v nej dobre vymiešam aj zemiakový šalát-väčšie množstvo :-))
evanaaa
Ja som mala dve a raz mali v Kauflande za tri eur, ale tam boli až tri, jedna, dosť veľká a v nej dve menšie, takže to až tak drahé nebolo, teraz ich mám dosť aj na tri cestá.
marcy
@ancicka ,v Smižanoch,alebo v Krompachoch majú Tesco,nepracuje niekto z Tvojho okolia :)
kata50
@njdevil , už som ti chcela napísať, že bež si ju kúpiť....:-)) No a teraz čítam, že si veľmi ďaleko v USA. Snáď niekto známy, alebo rodina by mohla pomôcť. Dobre by sa ti s ňou pracovalo v kuchyni :-))
babinka
@njdevil - staci pouzit plastovu nadobu s dobre priliehavym vekom - a tu u nas je ich vsade dost, my mame doma aspon 20 roznych velkosti. Mne sa najviac paci taky polohruby plast - nie tie najtensie. A cesto ma svoju teplotu a rychlejsie kysne ..
anura
práve som sa vrátila s Tesca a misky nedostali, taká som napálená , že až
njdevil
Uz som si kupila, tu najvacsiu aku mali :) v sobotu sa miesi kysnute cesto, dokonca zo slovenskej muky! Ale, ak pojedm domov na navstevu, aj tak si tu misku-kysku kupim...
kata50
@qetka , no však presne takú istú mám aj ja- iba v modrej farbe. No vidíš, keď nedáš link , tak ani neviem že ten otvor je na šľahanie. Ja ho na ten účel nepoužívam. Ale s touto misou sa pracuje naozaj perfektne, ak máš väčšie množstvo cesta. :-))