Prosím vás o pomoc. Potrebujem na mäkkúčko urobiť bravčovú panenku. Nie je mi celkom jasné, či piecť na slabo a dlho, či silnejšie a kratšie. Je lepšie mäso dať do jenskej misy alebo do alobalu? Ďakujem vopred za všetky cenné rady.
@zareagujProsím vás o pomoc. Potrebujem na mäkkúčko urobiť bravčovú panenku. Nie je mi celkom jasné, či piecť na slabo a dlho, či silnejšie a kratšie. Je lepšie mäso dať do jenskej misy alebo do alobalu? Ďakujem vopred za všetky cenné rady.
@zareaguj
70 C v jadre výrobku po dobu 10 minút.Pri dosiahnutí 65 C budeš mať mäsko akurátne. Tie teploty v jadre platia pre bravčové a hovädzie mäso.Zožeň si prosím ťa vpichový teplomer a budeš mať po starostiach.
Ja som sa bez neho v mäsovýrobe nemohol ani,len ,,pohnúť".
Pozdravujem.
Keď chceme napísať "do mäkka" (urobiť mäso), tak 2x "k".
Keď chceme napísať "do mäkúčka", tak už len 1x "k". Zdravím .