Varenie

Ľahké obaľovanie karfiolu, alebo žampiónov.

mondo - fotkamondo, 26. januára 2013

Komu sa nechce velmi ,,piplať" s s troj-obalom, a nechce mat
zašpinene ruky? Ja si vždy urobim cestíčko z múky vajíčka a mlieka.
Trochu osilim a vimiešam na lejacu hmotu. Žampiony alebo karfiol
pomorím do cestíčka, obalim v strúhanke a opražím. :P

@zareaguj


Diskusia k téme

astheart
Já si dám mouku a strouhanku do igelitových pytlíků a jen s nimi třesu, krásně se to obalí a není zašpiněné nádobí ani mé prsty. Sáčky pak vyhodím.
mapaloma
Ja sa s tým veľmi nebabrem .Dám si do 1.mikrotenového vrecka muku.do 2.strúhanku a pekne obalím najprv v múke ,potom šup do vajíčka a na záver v strúhanke.Aj v kuchyni je čisto ,aj ruky sú čisté.
elisticka
to s tymi sackami uz mi niekto radil... ale este som neskusala...
zuzik01
skoda, ze som si komentar o sackoch precitala az teraz... riadne som sa onadavala kym som dnes vysmazila cely karfiol... ale ta chut aj tak stala za tu namahu ;-)
dodo46
beatrix myslela na to vimiešam. Ostatné interpunkcie až tak nekričia.
Ale toto si nenápadne oprav pokiaľ sa toho nechytia ďaľší.
qaroh
Sú krajiny, kde múku na obaľovanie nepoužívajú. Iba vajce a strúhanku. Neviem či sa to dá aplikovať aj na šampiňóny. A potom som raz počul kuchárov, že používajú noviny a len to tak prehadzujú. Neviem, či ich predtým niečim zakryjú, alebo ako to robia...