Podľa môjho názoru úroveň "novej kuchárky" oproti " starej " rapídne poklesla .Konečne by bolo vhodné aby administrátor selektoval nové recepty ,tak aby boli zaujimavé pre normáleho slovenskeho človeka. Obmedziť používanie rôznych exotických názvov , surovín a ingredencii, uvádzať viac pôvodných slovenských receptov.Inak mi to pripomína výtvory excelentých kuchárov "PAULUS versus IHNAČAK " v letáku LIDL,resp . v TV "Moja mama varí lepšie..." a podobné nezmysly.....
@zareaguj
Dakujem
@kucharik48 načo toľký pesimizmus, veď nech si každý vyderie čo mu vyhovuje, klasika, exotika, pre každého je tu niečo :-) a keby sme stále nevymýšľali sedeli by sme ešte na stromoch a hľadali si blšky v kožuchu :)
ja to vidím tak, že tí starí varecháči pridávajú sporadicky, lebo sa nechcú opakovať a tí služobne mladší pridávajú to čo navaria, lebo sa chcú pochváliť a na tom nie je nič zlé pokiaľ je to aspoň trochu kvalitné, resp. zaujímavo podané...
mne skôr vadí, že sa tu na Vareche prestalo diskutovať :(
Debata - fr.battre= byť - živý rozhovor
Polemika - grec. polemos= vojna - útočný rozhovor
tak ti ostane len pochlebovanie
Mily @kucharik48 ,to si myslel vazne ? :-) :-)
Ludia uz nesedia doma za pecou , cestuju po svete za pracou aj za poznavanim a k tomu patri aj "ina" kuchyna .No a tiez je tu niekolko stoviek varechacov ktori ziju v cudzine a -chvalabohu- obcas prispievaju niecim novym , zaujimavym a zvacsa velmi chutnym .Okrem toho - vsimol si si , ze azda polovica jedal ktore povazujeme za "nase, slovenske" sa vari tiez v okolitych statoch ? Pripomeniem iba pirohy a ine cestovinove jedla , holubky , klobasky , gulase , rozne paprikase, rezne , fasirky , babovky ...dnes uz asi nikto nevypatra ich pravy povod :-)