Chystáte sa na prípravu domácej čalamády? Vždy som mala
dilemu, či použiť chémiu, či stetilizovat a tu čítam, že nielen
do čalamády sa E224 pridáva... Aký je Váš názor?...
www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E224...
Chystáte sa na prípravu domácej čalamády? Vždy som mala
dilemu, či použiť chémiu, či stetilizovat a tu čítam, že nielen
do čalamády sa E224 pridáva... Aký je Váš názor?...
www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E224...
Mám svoj recept, čaalamádu krátko sterilizujem. Je pravda, že kapusta mierne zružovie, to mi neprekáža, pretože chuť je skvelá. Ale proti gustu....ďalej to poznáte.
Máš pravdu :-) tiež robím calamadu bez pyrosiricitanu, no láka ma vyskúšať podľa @jerica , ktorá pridala túto prísadou a calamada od nej vyzerá lákavo,aj preto som sa pýtala uja googl, čo na to:-)