Zdravá výživa

Jednoducho názov

kaixi - fotkakaixi, 24. januára 2013

pozrite si... kto vydrží do konca - nech diskutuje :))) aký koľvek názor - je názor, nik ho nezmení - len vy sami:  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8...



Ďakujem :)))

@zareaguj


Diskusia k téme

turistka
Hlad u detí, ktoré sa nevedia ešte o seba postarať nemá byť, je to hrôza. Najkrajšie je vtedy, keď má v hrsti krajec chleba a okolo úst fúzy od lekváru a smejú sa mu oči.
dodo46
@kaixi
pekné video. Tie mladé prasiatka , kozičky a jahniatka - mňam !!!
marikafil
Ja som za! Dobré video, ale my sme sa rozhodli na základe vedeckých štúdií - takže tu stále hľadám dobré vegetariánske a vegánske recepty. Nie je to síce dlhí doba, čo sme zmenili spôsob stravovania, ale je nám lepšie aj po zdravotnej stránke a to je pre mňa rozhodujúce.
lusinkab
....no ja sa priklanam k @dodo46 ja som taky masozravec:-)))))) nepohrdnem nicim vegetarianskym alebo veganskym ale zas masko milujem :-) raz som si dala taku tyzdennu ocistu cisto len na ovocie a zelenina ale po tyzdni som chodila ako blazon lebo som chcela masko tak sup ho do obchodu a kupit fajny velky steak :-) takze ja by som vegetarianom nie to este veganom nemohla byt.Som proti tyraniu zvierat a vyhradne kupujem len kozmetiku co nie je testovana na zvieratach ale to video mi v niektorych castiach pride dost divne,
broni
bola som vegan, bola som vegetarián, ale necítila som sa vôbec dobre. bola som malátna, bledá a absolútne som nezvládala stres. Riešenie som našla v stravovaní podľa krvných skupín.
Pre ilustráciu pripájam link z netu  slnieckova.sk/c/krvne-skupiny-a-potravinova-intoleran...
Ja som 0+, čiže mäsožravec. Milujem zvieratá a preto som sa rozhodla ísť týmito cestami. aj na sa hady pozerám inak (regulátor hlodavcov) a nie na beznohé nebezpečné slizké odporné čudá, ktorých obrázok som nemohla ani len vidieť bez panického strachu :o) už je strach preč :o)
Moju malátnosť som riešila rôznymi vitamínovými doplnkami, ale vedela som, že to nie je správna cesta. Nakoniec som sa vrátila ku všežravstvu, lebo som mala pred sebou dôležité životné skúšky a inak by som ich nezvládla.

Vo videjku boli fotky šťastných ľudí na farme. áno dá sa tak žiť, je krásne, keď sa o zvieratká ľudia starajú, ale tiež ich na bio farmách aj jedia, len humánnejšie. Májú pekný život, rýchlu smrť a splnia svoj účel. Matička príroda vie presne čo s nami zamýšľa. Mäso ktoré jem, je zo zvierat o ktoré sa hospodári dobre starali, žili šťastne, mali voľný pohyb a zo sveta odišli hummánne. Rýchlo a bez stresu. Vajíčka jem od sliepok, ktoré osobne poznám (u susedov za plotom ;o)) ) Vždy zvieratkám poďakujem, že mi dovolili ich mäsko zjesť a žili preto, aby som sa ja mohla najesť.

Myslím si, že tie vychudnuté africké detičky by určite neohrdli mäsom a určite nieriešia otázku, či budú všežravci, vegáni atď. Vyspelé krajiny im pošlú bielu prešľachtenú múku, namiesto toho, aby ich naučili farmárčiť a zabezpečili pravidelný odber surovín, do krajín McDžravcov. Mali by peniaze, vlastné potraviny, sebestačnosť o úctu k vlastnému životu a tlsťoši zas dobrý pocit, že niekomu pomohli a možno by sa toľko neprežierali.

UPS, zas som sa rozpísala :o))
dorenika
mam trochu problem s ludmi ktory nutia svoje deti aby boli vegetariani alebo vegani proste myslim si ze do 15rokov by mali deti jest vsetko (kvalitne a zdrave nie vsetky cokolady a chrumky a akoze jogurty co je vlastne len cukor,farbivo a regulatory chuti) potom nech si kazdy vyberie vlastnu cestu ja maso rada mam aj ked mi je zvieratiek luto snazim sa kupovat kurata z volneho vybehu,predtym som nejedla maso asi rok a smykla som sa na 1 schode a zlomila som si nohu tak ze som bola skoro 3 mesiace PN (mam 19 rokv cize ziadne choroby starobou to asi nebudu) no a nejak som si to s tym spojila (mozno aj nepravom) a odvtedy zase jem maso a som fit dokonca som schudla
kaixi
dorenika - že si spadla, mohlo ísť o náhodu ( určite nie následok tvojho stravovania ). Ja som vegetariánka / od detstva - jednoducho som ho odmietala. Čo sa váhy týka / 164/48kg / vôbec sa nemení.. Broni - asi tvoje predošlé stravovanie pripomínalo tkz. pudingový vegetariáni... Pre mňa je vegetariánske stravovanie dostatočne pestré. Pracujem vo vegetariánskej reštaurácii - takže obzor jedál je ešte širší ako som poznala.
Žiaden argument, ani pohľad na trpiace zviera vám nezaručí zmeniť svoj názor. Nechcem byť súčasťou krvavého biznisu ..
Paul Mccartney povedal: "Keby mali jatky sklenené steny, bolo by viac vegetariánov."
A o tom to je: ako dieťa som sa stala svedkom toho, čo teraz odmietam..dovtedy ma ani nenapadlo, čo to predomnou vôbec je..človek kým nevidí, nezaujíma sa o to..