Rôzne

Hubatá, kde si?!

amelie - fotkaamelie, 9. februára 2012

Každému je asi občas všelijako... Ja si vtedy ako jednu z dobrých možností naklikám príspevok Hubatej a verte alebo nie, nejako mi odľahne. Takých Hubatých by mohlo byť aj viac:-) Dúfam, že nie si chorá, Hubatá, že si ok, všetko v tvojom živote šliape, ako treba a onedlho sa tu tvoj ostrý jazýček, bystrá hlavička a dobré srdce objavia zas. Tak sa daj čo najrýchlejšie dokopy, dobre? Držím ti všetkých 20 prstov:-)

@zareaguj


Diskusia k téme

smajliqa
mozno nema pristup na internet :)
ved ona sa tu objavi, co sa bojite :)
evanaaa
No, ani mne sa nezdá, že moja ( virtuálna) priateľka tu nie je, veď sa stále zapája do diskusií a komentáre píše, odkedy je nedostižná?
hubata
@amelie , @matata1 , @smajliqa , @celeblith , @evanaaa : hahaha - tu som dievčatá! Trošku som mala roboty s takou malou Gorilou, takže uznáte že to všetky hrnce išli doma bokom.
Nebola som chorá, lebo ja ani neviem kde mám zdravotné stredisko, ani lekárku. Pred 30 rokmi som bola naposledy po pôrode u obvodnej, medzitým prehrmela vraj nejaká revolúcia a ja som sa ocitla v kapitalizme. Sprivatizovali zdravotné stredisko, lekárka odišla niekde súkromníčiť aj s mojou socialistickou zdravotnou dokumentáciou a keďže som za 30 rokov zabudla ako sa lekárka volá, tak ju neviem nájsť.
Som rada že som Vám tu chýbala až tak že ste mi založili samostatnú diskusiu. Zato Vám za odmenu pošlem nejaký zážitok. Vďaka!
amelie
Možno sa zajtra uvidíme pred Kulichovým "zátiším"i a ani sa nespoznáme:-) Som rada, že si sa našla:-)
amelie
@hubata , mne pred vyše tridsiatimi rokmi stratili kartu v nemocnici na Šmidkeho a už sa nikdy nenašla... Koniec-koncov, je lepšie, že nepotrebuješ doktoro. Jedna stará pani u nás v dome (má 92 rokov!) vidí ako rys, chodí ako vojak, aj pamäť jej slúži, tak tá tvrdí, že za svoju kondičku vďačí tomu, že sa celý život vyhýbala lekárom:-)
hubata
Aj ja chcem umrieť sama, bez pomoci doktorov. Celkom mi postačí až ten na patológii.
kuchticka
Ech, @hubata chodit "po doktoroch " nie je moja sportova zalezitost. Ved pre mna by ani snad nemuseli byt, a tak ako hovoris, staci ten patolog na zelanie uradov, ani toho by moja telesna schranka nepotrebovala. Som rada, ze zapasis s Gorilou. Uz to trva akosi dlho. Lepsie je na Vareche, ci nie?
matata1
@hubata bacha na gorilu, veď určite vieš, že rozjedovaná gorila môže byť veľmi nebezpečná.
amelie
a nenažraná pení ako besná... Najlepšie je zavrieť ju do klietky, keď ju už nejaký blázon dovliekol z džungle, kam patrí:-)
stefanm
@hubata , @kuchticka viem,že závisť nie je pekná vlastnosť ale "z á v i d í m" vám . Ja musím každá ráno zobrať päť tabletiek , hodinu chodím v predklone kým sa narovnám a u lekárky sa čudujú keď ma aspoň raz do mesiaca nevidia !!! To furt len injekcie a infúzie a iné výmysly . Ale ešte stále mám vždy dobrú náladu , hlavne ráno keď vstanem(!) alebo keď sa vrátim z "rokovania" s priateľmi dôchodcami v"rokovacej" sále , kde je dominantný nie rečnícky ale výčapný pult a kde sme si uznesením zakázali debaty a úvahy o "Gorilách" a tomu podobných záležitostiach! :)
rela
@hubata a @stefanm sú naše varecháčské perly. Humorom dochucujú výborné recepty a dobré rady. Patrí im zato vďaka
amelie
@rela , máš pravdu, @hubat á je taká veselá kopa, akých je málo. A najmä v zime by sa ich zišlo viac.
hubata
Ja som sa na staré kolená dala na zimné hubárstvo: to sa v snehu a ľade hľadajú zamrznuté druhy hríbov. Funguje to ako taká prírodná mraznička. Sú to špeciálne hríby, ešte sa ich len učím spoznávať. Ako prvé mi pochválili nick: Hubatá na www.nahuby.sk.
marianne69
:-DDD vidis,kolko ucelov plni Tvoj nick:-) a ze by tu bolo bez teba smutno,je fakt:-)...
jelenik
@stefanm
a cez leto by ste mohli byt "namestnici", t.j. sediet na namesti a pozorovat okolie /ze ake, to uz necham na vas/
hubata
My so @stefanm by sme si to námestnícke pozorovanie rozdelili: on by pozoroval baby v minisukni a ja by som pri tom pozorovala @stefanm od pol pása dole. Neviem kto by sa viac zabával ...... hehe!

Ó a keby nás tak policajti dali zavrieť: nemuseli by sme platiť nájomné, stravu, doktorov, lieky zadara .............. brali by sme to aj doživotne.
jelenik
@hubata
si ale betarka, aj som mala napisane, ze co by mohli pozorovat, ale som zmazala navod, reku namestnici si uz poradia. Ajhla, zabavu si si nasla aj Ty a tusim aj s "dobrym" koncom, hehe.