Kuchyňa a vybavenie

Grilovacia panvica

micanela - bez fotkymicanela, 27. augusta 2014

Prosim o vas nazor - oplati sa kupit grilovacia /resp. steakova ako to niekde volaju/ panvica alebo budem mat doma dalsiu blbost co nebude k pouzitiu? U mna by islo hlavne o masko na prirodno a zeleninu. Klasicky gril neprichadza do uvahy, byvam v panelaku a ziadnu zahradu nemam. Dakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

brambora
urcite sa oplati... ;) ja na tom robim kazde maso na prirodno ale hlavne je to super na grilovany encian s rajcinami ;)
pusta
vrelo odporúčam, určite ju výborne využiješ.
jujoska
veru urcite sa oplati, vyborne sa na tom robi nielen maso, ale aj zelenina a syry
tinca
steakovú panvicu mám a je plne využitá, mäsko z nej krásne vyzerá:)
brambora
@micanela ja mam tusim tu istu ;) pokrievku nemam, vacsinou nepouzivam a ked nahodou ano, tak vezmem pokrievku z velkeho woku co mam. :D
smejkad
grilujeme spekacky,masko,syr,cibulu,zeleninku,aj chlebik :-)
vyborna vec takato panvica :-)
2010
Ja som spokojny s liatinovou,


tiginko
ja mám tiež liatinovú, tá vydrží bez ujmy dlhé roky, na rozdiel od keramických a teflónových. Liatinový lievanečník mám ešte po babičke. Ale samozrejme je to na tebe, čo uprednostníš a aké máš priority. Liatinové sú dosť ťažké
eovyn
Liatinové panvice sú síce dosť ťažké, ale výborne sa čistia, a aj masko na nich urobene ma lepšiu chuť
aroooo
ako píšeš, že bývaš v paneláku a chceš grilovať, ak je vás viac, neviem, ale neoplatil by sa elektrický gril, videla som na Mall.sk mali aj v akcii, vyzerá na väčšiu plochu.....
jozka2
@micanela ,priznam, sa ti,ze zo vsetkych doma urobenych steakov sme sli nakoniec do restauracie a objednali si pohar vina a posedeli v klude,ale prisiel na psa mraz a ja musim viac varit doma a tak som kupila panvicu/ako ukazuje na obrazku @2010 a mozem ti vrelo odporucit,ze SA TO VYPLATI,tak som si ju oblubila,ze v nej robim aj ranajky,ale musis ju najprv nechat dobtre nahriat az tak robit steak.@Meg.paci sa mi tvoj kuchynsky gril.Mam cosi podobne,ale starsej vyroby
megdesign1
@jozka neide o to, ako stare to je, ale o to, aby to splnilo ucel ;)

Myslim, ze tvoj starsi model urobi rovnaku pracu, ako moj novsi model ;)

Doteraz mam doma hrniec smaltovany od starej mamy a sluzi uz "xy" rokov. ;)
jozka2
Tie smaltovane hrnce boli velmi dobre,aj ja som si kupila2 s hrubym dnom a nedam na ne dopustit,tym,ze maju hrube dno mi to setri el.prud,rozohrejem a znizim na uplny min.a krasne po tichu sa to vari ci dusi.
daanoo
ja mám keramickú a vôbec ju nevyužívam...
alen31
Na grilovanie je najlepšia klasická železná alebo s nepriľnavým titánovým povrchom. Teflónu sa vyhýbaj - pri vysokých teplotách je karcinogénny. Kermaická panvica sú vyhodené peniaze. Po niekoľkých použitiach stráca svoj nepriľnavý povrch. Tu je článok o panviciach na grilovanie  stejky.sk/grilovacia-panvica-na-steaky/...
tomas88
Jasné , že sa oplatí. Ja mám grilovaciu panvicu a nedám na nu dopustit . Okrem štavnatých steakov vieš ugrilovať aj chrumkavú zeleninu. Ja mám panvicu kde sa dá aj demontovať rukovať a steaky môžeš dopekať aj v trúbe. ja ju používam bežne aj na pečenie mäsa a tie výsledky na tanieri rodina sa nevie dojesť. Ja mám túto panvicu , občas majú na nu aj zlavu tak skús pozrieť a fakt len odporúčam.
 www.berghoff.sk/Keramicka-grilovacia-panvica-SCALA-d102...