Neuvažuje redakcia o možnosti editácie vlastného príspevku ? Bol by editovateľný príspevok napr. z dôvodu opravy popisu receptu, ale aj chýb a preklepov. Aby však nedochádzalo k výmazu príspevkov z diskusií, a tým k strate nadväznosti témy, navrhujem obmedziť túto možnosť napríklad na 30 minút prípadne do pridania nasledujúceho príspevku.
@zareaguj
Zdravim vsechny varechare,chtela bych se zeptat,jestli nekdo tady z varecharu zije ve spanelsku jako ja.Rada pecu,ale hodne surovin tady nesezenu,jako napriklad hrubou a polohrubou mouku a ruzne tuky napr.Cera,Palmarin.Znate ve spanelsku nejaky obchod kde to prodavaji nebo cim napriklad muzu nahradit ceru do cokoladove polevy?Skusila jsem maslo,ale poleva pak nestuhne.Skusila jsem mleko,nebo vodu a tez mam spatne skusenosti.Do peceni davam maslo a v hodne receptech mam uspech,ale nektere...:(
Dekuji predem vsem za rady!
Hezky den!
Katerin, iste sú tu aj zo Španielska varecháči, snáď sa ti ozvú, poradia. Maslo sa všade nehodí, potrebuješ niekde použiť stužený tuk, len sa divím, že tam žiadny nie je dostať, veď aj Španielky pečú, nie? A zaujímalo by ma, ako pečú, keď majú len jeden druh múky. Mimochodom, tvoju otázku si nemala sem dať, k tejto téme, ale zvlášť, aby si to niekto všimol, lebo toto je diskusia na jednu tému, pre Abdul, ale nič sa nedeje.
Viem že svojho času si tu radili tiež americké kuchárky aké suroviny používať aby sa ich výrobky podobali tým z domova.
Neviem, či som to napísal po maďarsky, ale môj návrh bol EDITÁCIA a VLASTNÉ PRÍSPEVKY. Nie príspevky pod mojim receptom. V tom vidím podstatný rozdiel. Ale isto sa nehádam. Nech je po Varechovsky.