O Varecha.sk

Editácia vlastného príspevku.

abdul - fotkaabdul, 30. novembra 2011

Neuvažuje redakcia o možnosti editácie vlastného príspevku ? Bol by editovateľný príspevok napr. z dôvodu opravy popisu receptu, ale aj chýb a preklepov. Aby však nedochádzalo k výmazu príspevkov z diskusií, a tým k strate nadväznosti témy, navrhujem obmedziť túto možnosť napríklad na 30 minút prípadne do pridania nasledujúceho príspevku.

@zareaguj


Diskusia k téme

katerin
Prosim o radu!
Zdravim vsechny varechare,chtela bych se zeptat,jestli nekdo tady z varecharu zije ve spanelsku jako ja.Rada pecu,ale hodne surovin tady nesezenu,jako napriklad hrubou a polohrubou mouku a ruzne tuky napr.Cera,Palmarin.Znate ve spanelsku nejaky obchod kde to prodavaji nebo cim napriklad muzu nahradit ceru do cokoladove polevy?Skusila jsem maslo,ale poleva pak nestuhne.Skusila jsem mleko,nebo vodu a tez mam spatne skusenosti.Do peceni davam maslo a v hodne receptech mam uspech,ale nektere...:(
Dekuji predem vsem za rady!
Hezky den!
evanaaa
Abdul, ja som zaostalá, lebo neviem, čo máš presne na mysli, ale ak by sa jednalo o vymazanie komentáru alebo jeho oprava už po kliknutí, keď sa s tým nič nedá robiť, s tým by som aj ja súhlasila. Naše požiadavky síce redakcia berie na vedomie a aj spĺňa ( niektoré), ale bolo by treba ešte niečo dotiahnuť. Pred časom avizoval Tomáš nejaké novinky, vylepšenie, lebo čo, aj sme sa tešili,a - nič.
Katerin, iste sú tu aj zo Španielska varecháči, snáď sa ti ozvú, poradia. Maslo sa všade nehodí, potrebuješ niekde použiť stužený tuk, len sa divím, že tam žiadny nie je dostať, veď aj Španielky pečú, nie? A zaujímalo by ma, ako pečú, keď majú len jeden druh múky. Mimochodom, tvoju otázku si nemala sem dať, k tejto téme, ale zvlášť, aby si to niekto všimol, lebo toto je diskusia na jednu tému, pre Abdul, ale nič sa nedeje.
abdul
@evanaaa : Presne ako si písala. Napíšeš príspevok, odklikneš Pridaj a zrazu s ním nemožno nič robiť. Po obnovení stránky a po prečítaní zistíš, že chceš niečo zmeniť, doplniť a podobne. Nemusíš pridávať nový príspevok, ale vrátiš sa k svojmu pôvodnému a upravíš ho podľa potreby. Potom odošleš. Na konci príspevku sa môže ale nemusí objaviť : Príspevok upravený dňa .. o ....hodine. V PHP BB niečo podobné bežne funguje.
hubata
@katerin - @evanaaa má pravdu, ale skús požiadať redakciu o pomoc, možno tie niektoré varecháčky ktoré žijú v Španielsku pomôžu vyhľadať a poradíte si navzájom. Zatiaľ dávaj sem španielske recepty kde sú také suroviny ktoré my na SK dostaneme kúpiť, nech sa aj my niečo nové naučíme.
Viem že svojho času si tu radili tiež americké kuchárky aké suroviny používať aby sa ich výrobky podobali tým z domova.
abdul
" Možnosť mazania komentárov autorom diskusie bola zrušená na základe diskusie s používateľmi. Nech nie je diskusia na Vareche o cenzúre názorov, ktoré sa nám nepáčia, ale o receptoch, varení a jedení. Každému chutí niečo iné, koľko ľudí toľko chutí. Tak sa nehádajme :)"
Neviem, či som to napísal po maďarsky, ale môj návrh bol EDITÁCIA a VLASTNÉ PRÍSPEVKY. Nie príspevky pod mojim receptom. V tom vidím podstatný rozdiel. Ale isto sa nehádam. Nech je po Varechovsky.
garanco
@abdul , naozaj máš pravdu, aj mne sa stalo, že som "klikla" a chyba v texte len tak svieti - potom píšeš ešte raz, ospravedlňuješ sa a ďalší príspevok je na svete
francuzska1
velmi by som uvitala moznost reeditacie, aj mna to uz par x napadlo, ze by nebolo od veci ;-), rok presiel a nic sa nezmenilo...
abdul
@francuzska1 : Asi nie je záujem. Písal som o EDITÁCII VLASTNÉHO príspevku a bolo mi odpovedané presne to, čo citujem v príspevku z 1.decembra 2011 o 13:36. Nevšimol som si, nejakú diskusiu k tejto téme. K tomu už niet čo dodať. Asi to písal automat.