Rôzne

Držte sa Varecháči!

zemo - fotkazemo, 15. decembra 2011

Krásne sviatky od Zema, ktorý sa nejakým zvláštnym oblúkom vždy vracia naspäť. Varte, pečte, ale nie pre oči, nie pre bruško, ale preto, že sa to musí. Aby susedia vás nebodaj neokiadzali. A tak pravil Zemotuštra :o)

Všetko dobré, moje varechuľky a varecháčkovičkovia!

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@Zemo , kde si bol, na vandrovke, už ťa zháňali! Ale ďakujeme a budeme ( variť, smažiť, vypekať, aj pre srdiečko). Tebe tiež pekné sviatky - na úrovni, so všetkým, čo k tomu patrí. ( A čo vravel Zaratustra ?).
ela77
ešte niekedy v juni si dal diskusiu, ako variť s vysavačom a tam si spomenul aj varenie s niečim iným. Tak som to schválne hľadala a našla som na yutube to čo si našiel ty:


.., škoda mohol si to v tomto zhone predvianočnom pripomenúť a poniektorým by to bolo pomohlo pri miesení, či šľahaní, či miešaní.Neprezradím pomocníka, ktorý tam je, nech zvedavosť prinúti zastaviť sa kuchtičkám a pozrieť si to a aj ďalšie tvoje príspevky. Dúfam, že nevadí, že som ten tvoj príspevok pripomenula. Nech sa kuchtičky zabavia. Ja som už s pečením skončila a teraz iba lačno pozerám, čo ešte sa dalo, alebo nedalo urobiť. Ale povedala som, S T A Č Í Í Í,!!!! Krásne Vianoce aj tebe a nech ti humor vydrží.
helca103
Ďakujeme pekne @zemo varíme, pečieme a želáme tiež všetko dobré a krásne sviatky :-)
ela77
iba som zkopírovala to z tvojho príspevku a na moju smolu sa to yutube aj prilepilo. To som nechcela, myslela som, že tam zostane len link, a kto bude chcieť tak si to na yutube otvorí, dúfam, že sa kuchtičky nebudú pohoršovať a ak áno, dajte radu ako to odstrániť.Keby som tam chcela dať foto, tak sa mi to určite nepodarí. a vôbec dá späť vrátiť k napísanému komentáru a opraviť tam niečo. Ja potom vždy musím napísať nový. Ak to ide dajte radu.
frezia68
Krásne sviatky aj Tebe @zemko.A oznamujem,že varím,pečiem len pre bruško a nie preto,že sa musí :-))),ale pomenej,lebo už jedna susedka avizuje,že donesie plnú misu na sviatky,hoci ja nechcem,vraj tým robí dobré skutky.Ale prečo mne???Veď nemožno o mne povedať,že "nemá cici,ani rici" :-)))) skôr naopak.Asi sme jej najbližšie,alebo nás má rada?Neviem,ale aj druhá nám každý rok dáva koštovku a až zo šiesteho poschodia,takže máš pravdu!Pečiem aj kvôli susedom :-)))))))))
sovka62
Ďakujeme, Zemo, aj tebe krásne sviatky a hlavne pohodové, bez stresu. Ten zvyčajne nastáva v kuchyni, ale keďže si zvykneš variť (neviem či aj sviatky), tak aj tebe sa môže zraziť, prihorieť a podobne. Tak nech sa všetko vydarí a pod stromčekom nech sa ti splnia všetky želania.
zemo
Môj duševný ženinec, ďakujem. A čo vravel Zarthustra: Človek je pre mňa príliš nedokonalá vec. Láska k človeku by ma zabila. Tak, Evanna, tento pocit mám vždy pre narodením Pána. Šadapjurovfejs...
kuchticka
Mily @zemo , ved tym vianocnym blahozelaniam este nie je koniec - napokon, Vianoce pridu odijdu a i ked sa za rok zas vratia, mozeme si znova zablahozelat a popriat jeden druhemu tie najkrajsie sviatky roka. Takze pre tento rok ti zelam tie najkrajsie, ake si doposial mal. Var, pec s nami a obcas sa tu ukaz, nech vieme, ze tie blahozelania sa splnili.
bozulka
Ten oblúk bol nejaký móooooooóc veľký ! Veľmi šikovný havino...!
@Zemo ,želám spokojné a hlavne pohodové Vianoce,veselého Silvestra a prešťastný Nový rok.!!!!!!! A ako už tu bolo povedané ...občas sa ukáž.Stará garda je hold Stará garda!
jandalog
S tou ryžou v papiňáku je výborný nápad.Určite nevybuchne.Požehnané Vianoce.
2010
@zemo , tiez od nas z daleka prijemne prezitie sviatkov.Vsetko najlepsie 2012.



kuchticka
@2010 pekneeeeeee....... Vdaka, pacilo sa. Prajem do vasich kocin, kde mate prave leto? pekne a kludne vianocne sviatky.
2010
@kuchticka , aj tebe vsetko najlepsie , prijemne prezitie sviatkov a zvladni chystanie bez stresov.U nas je skoro stale rovnako ale ked zacne kvitnut v zahrade Frangipani myslim ze po Slovensky je to Plumeria ta neuveritelna vona to uz je znak leta.