Rôzne

Denné súhrny

tedko - bez fotkytedko, 12. februára 2012

CHcem sa spýtať redakcie prečo nedostávam denne súhrny
ja viem možem si to nájsť aj inak ale takto s tými súhrnmy
je to lepšie,mám lepší prehľad.Ďakujem za skorú odpoveď

@zareaguj


Diskusia k téme

bombiska
Čo je denný súhrn? Som tu nová a vôbec sa nevyznám....napr.: keď chcem v komentári odpovedať viacerým....ako mám vložiť nick...alebo ako mám vložiť foto,keď chcem ukázať svoj výtvor dotyčnej,keď som piekla podľa jej receptu.
Nesmejte sa prosím,že som také trdlo....ale fakt na to neviem prísť...
Recept som aj s fotkou vložila a ostatné mi robí problém.
Ďakujem za pomoc.
babinka
@bombiska , pridat foto do receptu ineho som sa naucila pred par dnami - pojdes na to foto, pravou mysou urobis klik a uvidis jeho URL adresu. Tu si skopirujes Ctrl+c (samozrejme, ze najprv ju musis tzv. vymodrit, cize oznacit od zaciatku do konca) a potom na vareche, tam, kde ju chces umiestnit (rozumej fotku) kliknes Ctrl+v
a ked niekoho chces vyznacit (aby jeho nick bol viditelnejsi), tak davas znak zavinaca, cize @ajehonick bez medzery, tu das az po skonceni nicku. Snad som to jednoduchsie nevedela :))
rigocka
@bombiska ,takých trdiel ako si ty tu je viacero"napr:ja",ale postupne sa učím aj vďaka radám @babinka :)))ďakujem!!
Starého psa novým veciam ťažšie učíš,ale trpezlivosť ruže prináša!:))))
bombiska
@babinka ďakujem za pomoc....škoda,že tu nie sú smajlíky.....poslala by som od radosti jedného:-)
bombiska
@rigocka...ja som sa na PC naučila sama,lebo moji synkovia boli zo mňa na nervy,kď som sa veľa pýtala,tak som sa zaťala a skúšala sama....a div sa svete naučila som sa.Myslím,že viem toho dosť na samouka,ale.....aj mne sa zadarí nevedieť a hlavne,že som tu pár dní a ešte tu moc neviem chodiť...som ako malý lezúň...step by step na to prídem:-)
Ste zlaté dievčatá,že ste mi napísali.Vďaka.
kuchticka
@bombiska , vitaj na Vareche. Ja som tiez dlho nevedela ako a kde kliknut ked som zacala na Vareche, ale tiez som sa trochu naucila. Varechu mam rada pre dobre vztahy, rady, ktore tu dostavame a vyborne recepty. Nech sa ti tu paci.