Rôzne

Dementi .

stefanm - fotkastefanm, 11. decembra 2011

Úradne prehlasujem , že som vo svojej práci "Pri ... pečená klobáska" zo dňa 09.12.2012 uviedol nepravdivý údaj vo vete : - Týmto vám chcem naznačiť , milá "redakcia" , že keď bude v súťaži nejaká panvica , tak ma "vyžrebujte" , lebo túto som musel vyhodiť. - !!! Vzhľadom na udalosti , ktoré nastali po príhode ktorú som vo svojom príspevku opísal , táto veta je nepravdivá a zavádzajúca a mohla by ovplyvniť nie len myslenie ale aj činnosť členov prítomných a prispievajucich na túto www stránku , považujte ju za bezpredmetnú . Panvicu som totiž po troch dňoch odmačania a spotrebovaní dvoch drateniek priviedol do používateľného stavu (v prípade potreby doložím fotodokumentaciu čistej panvičky!) . S prianím všetkého "veselého" v týchto hektických predvianočných dňoch vám za pochopenie vopred ďakujem a želám viac takých čestných členov ako som Ja - @stefanm z Prešova . :))

@zareaguj


Diskusia k téme

arasidka
Milý Piťu,čo sa mňa týka, tak na moje myslenie a činnosť to žiadny vplyv nemalo , cícím sa rovnako ako predtým a myslím si, že aj ostatní "naši" takisto./ No..... a čo ? Hi hi - šak mohly by vyžrebuvat, ne? /
matata1
@stefanm čestnosť je v dnešnej dobe vzácna. Myslím, že Tvoje doznanie ocenia nielen v redakcii, ale aj všetci varecháči...Ale tú novú panvicu by si si aj tak zaslúžil. Myslím si, že si nám svojou dekoratívnou klobáskou pripomemenul, že kuchárske a cukrárske remeslo je riskantné!
rela
@stefanm , novú pancivu by si si zaslúžil za kategóriu "varenie s humorom". Tvoj príspevok vniesol úsmevnú atmosféru do vážneho varenia a pečenia. Pripomenuli sme si rôzne lapsusy, ktoré sa určite každému z nás občas pritrafia. Želám príjemné vianočné sviatky všetkým varecháčom a varecháčkam.
sovka62
No veď som ti aj chcela poradiť, aby si do panvice nalial vody, pridal Cif a nechal odmočiť, mne to zatiaľ pomohlo aj v najhorších prípadoch. Ale rozmyslela som si, aby to nevyzeralo, že ti tú novú panvicu od redakcie nedoprajem, lebo to nie je pravda. Zaslúžiš si ju, prinášaš nám do života radosť a smiech a to je vzácnosť.
tothka
@stefanm len neviem ako si myslel ten názov tvojho príspevku do diskusie. Je to naozaj dementi, alebo dementi? /čítať mám tvrdo, alebo mäkko ?/ A tú novú panvicu ti ako výhru doprajem, tak dobre som sa už dávno nezasmiala.
evusik
a prečo by sa ceny mali rozdávať len za recepty? ja by som navrhla udeliť Cenu za rozvoj a zásluhy! čo len naši páni si môžu dávať prémie za zásluhy? a konkrétne pre teba by som navrhla Cenu za humor a šírenie dobrej nálady! tak veru.....
arasidka
tak! Punk - tunk - vyhlasujem referendum , otázka znie:
ZASLÚŽI SI ŠTEFAN NOVÚ PANVICU?
Ja tvrdím - áno
kata50
@arasidka , Štefanovi novú panvicu!!!!!!!!!!! , Štefanovi novú panvicu!!!!!!!!!!! , Štefanovi novú panvicu!!!!!!!!!!!, Štefanovi novú panvicu!!!!!!!!!!! :-)))
bobarka
Štefan,úprimne som Ťa ľutovala, aj slzy mi od smiechu vyhrkli, aj som začala hľadať nejakú panvicu, aby simal na čom variť kým Ťa vylosujú.Pripájam sa však ku Kate--Štefanovi novú panvicu!!!!!!!
tetuska
no neviem, ako si si vysvetlil ten príspevok odo mňa, ale ja som to myslela zo žartu-aj som sa zasmiala, keď som videla, čo si dokázal, keď si sa venoval Vareche, tak to ber s nadhľadom...kľudne Ti Varecha môže darovať novú panvicu, ja Ti závidieť nebudem a myslím, že na tomto portáli je veľa prajných ľudí...
irenaw
@stefanm vidno silu charakteru a vytrvalosť keď si panvicu vyčistil a verejne priznal, že máš opäť na čom piecť :O))) ale pravdu má @andys dve panvice sú super vec, napríklad palacinky robím len na dvoch panviciach súčasne, aby som si pri sporáku nevystála jamku. takže ja ti želám, aby ťa napriek tvojmu dementi vyžrebovali. a pohodové predsviatočné prípravy všetkým.
kuchticka
..... ja ti @stefanm prajem vyhrat najkrajsiu panvincu aka existuje a prajem dalsi elan do pridavania humornych receptov aj s HUDBOU -prosim.
stefanm
... milí priatelia,vlastne milé priateľky(!) , možno ste si všimli , že ja väčšinou neodpovedám na komentáre k receptom . Mám na to svoj dôvod . Je to mužská ješitnosť . Nerád témy rozvádzam do , pre mňa , nepotrebných detailov , čo vedie len k strate času a racionalneho úsudku . Ale nie to som chcel . Chcem sa vám , každej zvlášť a všetkým spoločne poďakovať za vaše postrehy a pripomienky . Som rád , že ste pochopili , že tu ide len a len o srandu a fakt nie o nejakú panvicu či minútku a podobne.Pozdravujem vás do celého sveta a teším sa na ďalšie srandovanie pri pečení a varení.
jody
A ja som milý nadpis čítala na konci správne po slovensky, čiže mäkko a reku o akých dementoch sa to tu... :-))) a to sa tu dementuje... :-)))
arasidka
Stefanm, veď o to tu ide, okrem dobrých receptov navodiť aj dobrú náladu a ty to navodzuješ zvesela a dobre.
janger
:-))), ja ti novu panvicu doprajem aj tak!