Určite nie som sama jediná, kto si nenosí každodenný obed z domu pekne zabalený v krabičke. Niekedy sa jednoducho nechce nič chystať, nemáte čas, nápad, atď.
A keďže nie len prácou je človek živý, bola by som zvedavá, čo zvyknete obedovať vy keď ste odkázaný na verejné stravovanie :)
A ako riešite keď máte vo svojom okolí uzavretý okruh ponuky a máte pocit, že ste už jedli všetko? (lebo ja mám toto pomerne často) a hladovať nie je dobrý nápad...
Co obedujeme tu v 3 ? no vacsinou nic ako Nbert, lebo mate len pol hodinu , len tak najviac sandwich.Ziadne listky, ziadne denne menu ... Cislo 3 si nemoze na rozdiel cisla 37 dovolit nic , aj za vysoku skolu sa plati a ked zarabate platite v nemocnici , a politici nesmu jazdit na zahranicnych autach a mozu mat len jednu robotu a penzisti nemozu ist do predcasneho dochodku a chodit do roboty atd...nikdo nema hovorcov , kazdy veduci to musi odhovorit sam...a vsetky miestne funkcie su nepoliticke . Rozdiel cislo 3 ma 4.9 % nezamestanost cislo 37 ma 13 %.
Je to pravda, že ak by škola chcela, vedela by zabezpečiť jedáleň, lebo pracovníci-kuchári by na to boli, lebo v odbore Kuchár sú žiaci tak zadelení, že jeden týždeň sa učia v škole, a druhý týždeň varia v školeskej reštaurácií.
Uz sme im niekolko krat navrhovali, aby znizili pocet jedal a viac sa zamerali na kvalitu a spestrili zeleninu, ale nereaguju na nas, teda okrem toho, ze si namiesto kapusty mozme zobrat ovocie.
takze sa musim do toho varenia si do prace dokopat viac, lebo nadavat na kantinu ma uz nebavi... zase to ma nevyhodu v tom, ze si clovek nepokeca s kolegovcami...