O Varecha.sk

Chladnicka - vyhladavanie receptov

zolik - fotkazolik, 15. apríla 2017

Zdravim Vas. Neviem ako Vam, ale mne naozaj chyba ta fantasticka funkcia, ktora bola na povodnej vareche. A to vyhladavanie podla zadanej suroviny do filtrovania vo funkcii "Chladnicka", alebo "Co mas v chladnicke". Ti z Vas, ktori ste tu na Vareche dlhsie, si urcite pamätate a viete o com hovorim. Je to snad jedina vec, ktora mi vazne chyba. A Vam?

@zareaguj


Diskusia k téme

katka78
Chladnička funguje na tomto linku  varecha.pravda.sk/chladnicka/...

resp. systém vyhľadávania ako kedysi v chladničke nájdeš v spodnej časti stránok varechy (viď foto). Prosím vyskúšaj, či je to to, čo potrebuješ.


zolik
@Katka78 ano dakujem, je to ono. tym, ze povodne to bolo hore tak som tuto funkciu totalne prehliadla. peknu nedelu
kukulienka71
@zolik , rada by som ti niečo dala aj do chladničky, ale nejde to:-) tak sa kukni aspoň do mailu;-) Pekný zvyšok sviatkov prajem.
katka78
@Zolik (16.4.2017 15:32) ja som to zas veľmi nepoužívala, tak som si nebola istá, či je to stále ono. Pekný večer aj tebe :-)
pivonka
Mne zasa chýba zo starej Varechy tá dlaň, ktorou sa dal posúvať osvedčený recept v kolónke na vrch, aby nebol zahrabaný v ostatných receptoch.
zolik
Mila @Kukulienka71 , najprv som kukla do chladnicky, potom na mail. Dakujem
Pekna ruzova @Pivonka , mne pomohla Katka78, mozno aj tebe da niekto dobru radu ako na to. mozno je ine, nove riesenie.
Pekny vecer
kecupicek
Neviem prečo hľadáte recept podľa zásob v chladničke? Keď sa mi nechce ísť do obchodu a mám v chladničke kyslú kapustu, acidko a horčicu, nelámem si hlavu s varením a lichotím manželovi dovtedy až súhlasí s návštevou reštaurácie . Druhá možnosť: mám všetky suroviny, ale nie v takom množstve
ako je uvedené v recepte. Urobím chuťovky a večera je vyriešená
zolik
@Kecupicek ta funkcia je vyhodna, ked mas napr. v sezone niecoho vela. Nadurodu, alebo dostanes od rodiny. Zadas napr. tekvica a vyfiltruje ti vsetky recepty kde je pouzita tekvica atd. Ja osobne mam tuto funkciu rada akonecne som ju aj v novej tvari Varechy aj nasla.
lizatko
Aj ja. Hlavne kvoli tej funkcii som sa sem kedysi prihlasila :-)))
zolik
@Lizatko , to som rada, ze nie som sama. Este bolo dobre a aj podla mna napomocne ked sa pri zvolenom recepte na pravej strane obrazovky zobrazili podobne recepty. Teraz tam bezia reklamy.
matilda143
@Katka78 (16.4.2017 13:10)
Viem že @Katka78 len poradila a ona za to nemôže, ale skúste dať do tohto vyhľadávača bežnú surovinu ako maslo ponúkne 100 receptov. Surovinu zrušte dajte mlieko opäť len 100 receptov atď... cuketa, teraz aktuálne údené stále ponúkne 100 receptov a nikde nevidím ďalšie stránkovanie receptov len tých 100 . Nie je to divné žeby na vareche bolo na 2000 stránkach len 100 receptov s úplne bežnými surovinami?
1x lianka
ludmilaikov
Škoda, že funkcia "CHLADNIČKA" nie je hore. Tiež som ju našla až vďaka diskusii....