Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 165 najnovší komentár 1. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Tabak: Pečeń 14 najnovší komentár 25. júla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Kecupicek: Milurit 28 najnovší komentár 26. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 134 najnovší komentár včera 18:23
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 3 najnovší komentár 22. júna 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bez rúry: 10 receptov na nepečené ovocné torty. Od úplne jednoduchých až po luxusné
-
Sezóna je tu: 9x zavárané uhorky. Recepty aj na čisto prírodné bez nakladača, bez varenia nálevu a dokonca aj bez sterilizácie
-
Nešmarte ho hneď do koša: 6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni
-
Trocha naopak: 10x obrátené koláče s ovocím. Marhuľový, hruškový, jablkový či slivkový, každý má niečo do seba
-
Pečenie na víkend: Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami
-
Vyprážané aj z rúry: 11 receptov na tie najlepšie cuketové placky. Klasické ako od babičky, aj novátorské podľa slávnej Nigelly
-
Obľúbená klasika: 9 receptov na svieže a šťavnaté sunquickové rezy. Toto je niečo pre milovníkov retro zákuskov
Neodporúčam ich zamraziť, ak máte veľa voľného času, lebo mrazené sa rýchlejšie znehodnotia a pokazia sa. Mrazené vydržia maximum 2 rokov, a zavárané max. 4 roky, ak boli dobre zavarené, a boli na dobrom, chladnom mieste...
Zavárať sa dajú aj odkôstkované višne, alebo čerešne, ktoré vydržia 1-2 roky...
.... a zavarené višne alebo čerešne sa ľahšie odkôstkujú ako čerstvé
varecha.pravda.sk/recepty/citron-dobra-rada-gazdinkam/105...
recept od @tatranka mal svojho času veľký ohlas, dobré rady nájdeš aj v diskusii pod receptom.