Rôzne

Biela poleva

morenajea - fotkamorenajea, 19. decembra 2011

Chcem spraviť bonbónky s bielou polevou. Obvykle keď dávam tmavú polevu je to 70g cery a 100g várovej čokolády. Môžem várovú čokoládu nahradiť bielou? Bude to fungovať? Mám strach aby dobre tuhla, predsa, nie je tam kakao aby bola dosť hustá. Poraďte prosím. Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

6 komentáre k článku
môžeš to kludne urobiť mám to vyskúšané, nemusíš sa báť stuhne ti dobre,dá sa aj urobiť zo stúženeho tuku sušeného mlieka a cukru, ale biela čokoláda je lepšia.
@morenaja ,tie dukátiky radšej neskúšaj. Tmavé sú v poriadku, ale tie biele sa mi úplne roztiekli, zdobila som nimi guličky, všetka biela poleva postekala a zostali po nej len nechutné machule. Minulý týždeň som v Lidli kúpila bielu polevu vo vrecku (mali aj mliečnu a horkú, ale tie som nepotrebovala). Vrecko som len hodila do horúcej vody, ktorú som mala v hrnci, lebo som nad ňou roztápala čokoládovú polevu. O chvíľu bolo vrecko mäkké, odstrihla som rožtek a zdobila. Drží aj tuhne veľmi dobre, páčila sa mi.

Pridaj komentár do diskusie: