Chcela by som sa spýtať českých priateliek - varecháčok, aký je rozdiel medzi -
moučkovým a pískovým cukrem, a tiež aj medzi zakysanou a kyselou smotanou. Doteraz
som si totiž myslela, že je to jedno to isté, kým som nenarazila na recepty, v ktorých sa
vyskytli obidva pojmy. Takže, asi to nie je jedno a možno je tam len nepatrný rozdiel. A tiež
by ma zaujímalo, čo je vlastne podmáslí - je to cmar, žinčica, alebo? Budem rada, ak mi
niekto z vás dá odpoveď, nech viem pri receptoch v českom jazyku o čo ide. A dopredu
ďakujem.
cs.wikipedia.org/wiki/Podm%C3%A1sl%C3%AD...
www.nutesi.tym.cz/?text=12-co-je-podmasli...
www.mineralfit.cz/kosmetika-clanek/krasa-pomoci-podmasli-...
cs.wiktionary.org/wiki/podm%C3%A1sl%C3%AD...
je to skutočne úžasný produkt...
Poriadok je tekutín a,ktorá vznikne po výrobe -mútení masla.Preto pod masli.