Varenie

Ahoj

ajdofi - bez fotkyajdofi, 28. novembra 2010

ahojky som nová rada by som sa ku vám pridala.

@zareaguj


Diskusia k téme

tinca
@ajdofi vítame ťa a začni variť,piecť a pridávať,veď sviatky sú za dverami
jerica
vitaj na VARECHE , čakáme na recepty , keď sa podarí aj s pridanou hodnotou , foto. :-))
garanco
Nech sa Ti medzi nami páči, pridávaj postupne recepty, zážitky, diskusie, niečo o sebe - tak Vitaj!
zitar
ahoj, určite sa Ti tu bude páčiť
babidka
vitaj medzi nami ! Okrem dobrych receptov tu najdes vselico okolo varenia a mozno aj novych priatelov :-)
mariaklara
Ja som sa pred týždňom pridala k "Vareškárom"priívítal ma kopec úžasných ľudí,každý deň s nimi komunikujem,uvidíš,že nebudeš ľutovať!Tak teda vitaj!
marikasu
Pripájam sa k uvítaciemu výboru, určite neoľutuješ, že si sa prihlásila. Problém je jediný - kedy všetky tie recepty výborné vyskúšať :-))
ketty3811
Vitaj medzi nami,už sa tešíme na tvoje receptíky.Určite sa ti tu bude páčiť.:-)
jarunka
Ja som tiez pomerne nova. Velmi sa mi paci medzi vami. Uzasne recepty. Niekolko som uz aj vyskusala. Dakulem Jerica ze e-mail. Nevedela som ako ti mam dat vediet, ze som to dostala a podakovat sa za privitanie aj ostatnym. Ja nie som este velmi skusena na pocitaci. Nesko pridam racepty aj foto.
maskrtnicek
Ahoj,toľko dobrých rád a receptov nikde nenájdeš ako na Vareche.
Recept som sem zatiaľ nepridala,ale chystám sa tak v budúcnosti tiež urobiť,aby som tiež niečim prispela do nášho hrnca a pekáča.
akned
Ahoj, tiež pekne vítam našich nových. Určite sa Vám medzi nami bude páčiť.Ja som pribudla len nedávno a privítali ma super, za čo všetkým srdečná vďaka!!!
sovka62
Pekne vítam, ráčte vstúpiť a ak sa vám bude u nás páčiť, zostaňte.
zzdravo
ahoj a ja som tu nova a zatial sa mi velmi paci. tieto stranky na mna posobia velmi pozitivne a dufam ze to tak bude aj nadalej.
babulienka
Vitam Ta medzi nami , ja som tiez mlady clen tohto spolku aj ked vek je uz "trocha " starsi a poviem Ti velmi sa mi tu paci, dnes som pridala prvy recept palacinky len neviem ci bude uverejneny lebo nemam makcene a dlzne. Vies co sa mi najviac paci, ze sme roztruseni po svete a predsa spolu. Ja zasnem ake je to nadherne ked na nejaku temu sa ten isty den ozve niekto z Egypta, Kuvajtu alebo ako ja z Floridy , no povedz nie je to parada ten vymysel pocitac?
havino
ahoj a vítaj, nech sa ti tu velmi páči,ako mne, každý večer tu sedím a čítam a čítam.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
ahoj, vitaj, hľadaj, dobre uvar a pekne priberaj
evanaaa
Jarunka, Ajdifi, vitajte, nie ste samé, v poslednú dobu sa k nám pridala hromada ľudí, ktorí asi zacítili, že tu sa dobre varí a pečie a hlavne, sú tu ľudia, ktorí poradia, pochvália a ako píše aj Babulienka, schádza sa tu pomaly " celý svet "......prepáč Ajdofi, za preklep.