Úžasná kombinácia

pipnat - bez fotkypipnat, 28. apríla 2014
Včera som piekla jednoduchý bryndzový koláč od @cica2 (inak vynikajúci, odporúčam), 2 PL bryndze som si odložila s úmyslom, že si ju natriem na čerstvo upečený chlebík...ako sa koláčik dopiekol, šupla som do rúry prekrojený baklažán a pol hlavičky cesnaku...Ako sa dopiekol aj ten, napadlo ma, že nejako využijem tú bryndzu...tak som baklažán s cesnakom vymixovala, použila som aj sušenú paradajku bez oleja podľa chuti, to celé spojila s 2 PL bryndze a vyšla mi vynikajúca nátierka:)...a mala som príjemný chuťový zážitok....:)Pekný dník všetkým:)
@zareaguj


Diskusia k článku

babidka
Aj tebe prajem pekny den. Urcite vsetkym ta natierka chutila :-) Daj ju prosim ta do Receptov - aj bez fotky .Tie fotky sa daju pridat aj dodatocne ...
denyany
Všetko s baklažánom/pre mňa/ je výborné. :-) S bryndzou som ho ešte nekombimovala, ale čo nie je, môže byť.
denyany
Všetko s baklažánom/pre mňa/ je výborné. :-) S bryndzou som ho ešte nekombimovala, ale čo nie je, môže byť.
kuchticka
tato kombinacia je vynikajuca!!! (upeceny cesnak a baklazan, alebo cokolvek napr. zuckyna)
Romixovet, prikvapkat extravirgin olive oil, pridat cerstve bylinky jarne (pazitka, salvia, skorocelovy listok-dva, ligurcek atp).
mate vsetci zdravu a cutovo vynikajucu natierku na chlieb, krekery ....
pipnat
pridám ju teda do receptov, aj keď foto bude asi neskôr, určite nátierku budem ešte robiť:)@kuchti čka, ďakujem za ďalšie nápady....
pipnat
už je v receptoch, snáď doplním aj fotku ak budem najbližšie robiť:)



 



TOPlist