,,TVORIVÉ STRETNUTIE,, vo Vrábloch

gordonko - fotkagordonko, 5. apríla 2013
...ludé moji dva dni sa serkám z videom ,ktoré som natočil na Velkom Tvorivom Stretnutí vo Vrábloch ... ukazuje ,ako spraviť poťahovú hmotu z ,,Marschalow,, cukrýkou ( či tak nejak sa volajú ) konečne sa mi to podarilo vo dvoch častiach prilepiť na internet

 pokec.azet.sk/klub/osvedcene-recepty/videoalbumy/1954...
" target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente"> pokec.azet.sk/klub/osvedcene-recepty/videoalbumy/1954...


 pokec.azet.sk/klub/osvedcene-recepty/videoalbumy/1954...
" target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente"> pokec.azet.sk/klub/osvedcene-recepty/videoalbumy/1954...
@zareaguj


Diskusia k článku

janealli
Treba link skopírovať a funguje to. ale je tam len prvá časť.
arasidka
tak tú poťhovku z cukríkov som si pozrela, normálne som po troch minútach pomáhala miesiť, a chcela som jej zakričať, že stačí celofán zvihnúť z každej strany, aby ten práškový cukor nemusela prstami zbierať.No a teraz recept, kde je, kde ho nájdem, aké cukríky treba ????
gordonko
@Arasidka ....ak počúvaš to video dopočuješ sa že 200gr. cukríkou ,,MARSCHALOW,, či tak nejak sa vplajú ( 2 balíčky ) a 1 ližicu oleja a zohrievaš to vtej mikrovlnke asi po minute , kým to nerozpustíš , ked to máš rozpustené postupne primiešaš a zapracuješ 900 gr práškového cukru
arasidka
tak to bola chyba, ja som sa zamerala na obraz, zvuk som mala potichšie. ďakujem.
gordonko
@arasidka ....nič sa nestalo ....pritom prehravaní a nahravaní to umim hadam aj nazpamäť
....dobrú noc
arasidka
Dobrú noc, bratm, ozaj, nedostal si tam "cukrovku"? toľko sladkostí a dobrôt.My sme dnes so synom objednali podvečer pizzu , ja som mala provensálsku, a poviem ti, akosi si to moje črievko od toho odvyklo, tlačí ma to odtálto aš hen do Provensálska :(
gordonko
@arasidka ..... ja a cukrovku ???? kdeže , od sladkej pusy sa nepriberá a tých pár zakuskou čo som tam ochutnal ma ,,nezlomí,, ...... boli tam super veci ,ale aj také čo mi nechutili no každý máme iné chute .....ja nemusím kakaové a čokoládové ,ale pravdou je že to VTS mi niečo dalo ,stálo to zato tam ísť

....to si celá Ty ....a takto môj domácí chleík z kravskou hrudkou by Ti na večeru nestačil ????? ....ostal by si pod Zoborom a ja by som mal ským víletovať po okolí
arasidka
@ , jaj, nuž ono je to zložitejšie, ako sa to druhému vidí - tie sviatky nás všetkých troch trošku zmagorili, vyšli sme z vyšliapanej cesty a povedali sme si, že o pár dní sa "polepšíme". A včerajší deň bol zvlášť nabitý prácou a telefonátmi a inými záležitosťami , že len podvečer syn vraví - kašlime na to, objednám pizzu a já som podľahla čaru jeho vábničky.Nezjedla som ju celú, polovičku som nechala Al Rašidovi, ale ten pohoršený nad mieru, že "vy idete žrať o siedmej pizzu?" , odmietol tak som ju zabalila do alobalu, so slovami: "šak počkaj, ty kocúr jeden, šak uvidzíme ráno, jestli odoláš!"
No a keď som dnes vstala, našla som alobal zložený pekne na kocku, just jak vyžehlený šnuptychel , tak si ten mój kocúrisko dobre pochucil.
Dobrý celozrnný chlebík so syrom Kravička a dvomi vajíčkami na mäkko som si dala presne predvčerom v podvečer , ale okolo piatej . A pochutila som si ako na dobrom koláči.
Priznám sa ti, že aj keď som do Nitry odmalička chodievala, mala som tam otcovu sestru, teda tetu aj s bratrancami , uja Ferina, na Zobore som nikdaj v živote nebola, len som si ho zospodu prezerala, keď sme frčali okolo neho.Dnes aj keby sme chceli ísť pozrieť hore, obo by nám to "okolnosti" nedovoľovali, leda že by lanovka fungovala tam aj sem :))
arasidka
@radost , v našom okresnom meste slávnom, inak zvanom slobodné kráľovské mesto Bazin - za oných časov ... má X krčiem,barov,vinoték,bufetíkov, kafitérii, krémešotérii, a iné a iné, začínajúc čajovňami - končiac Pinellovou nemocnicou pod úpätím Karpát, kde je tiež široký výber od interného, až do geronto a najväčší záujem je o detoxikačné oddelenie pre labužníkov moku alkoholičného, končiac svoj pobyt za vedomého svojho súhlasu potvrdeného podpisom "v.r." na 3-mesačnom pobyte , ktorým tak ukončia svoju "zánvratnú" a mnohokrát aj "návratnú" karieru , nadobudnuvšiu dlhodobým skúmaním dna pohárika.

Na, čo sa týka nejakých tý chlapú, tak nejeden je miučký, aspon sa tak zdá na prvý okuk, ale ket myslýš konkrétneho hačapíra zv. Milučký , mosím ca sklamat, dzifča, ne - nepoznám .
evanaaa
Tak toto by som asi nerobila....neboli tie cukríky až moc roztopené? Keď "zhltli" až kilo cukru? Už aj tá pani v modrom sa nudila, ako prácne prežúvala, zabudla som rátať, koľkokrát to vytiahla z mikrovlnky. Ani ten podklad na miesenie nebol ideálny, asi by bola lepšia umelohmotná doska. Ale mňa sa to veľmi netýka, ja z tých cukríkov robiť nemusím, keď torty nepečiem.
luss44
no teda ďakujem pekne... zdalo sa mi to dosť lepivé, ktovie ako sa to vaľká. určite viem že toto ja robiť nebudem, robila som falošný marcipán podľa receptu čo som našla na nete a bola som veľmi spokojná, ostanem pri ňom. ale ďakujem za názorné video.



 



TOPlist