Trauma .

stefanm - fotkastefanm, 4. októbra 2013
O tom vám chcem napísať .
Mám „traumu“ (telesný alebo duševný otras) . Stalo sa mi to dávno . Neviem presne v ktorom roku ale viem , že to bolo v PT . PT = pioniersky tábor . Bolo to na Čingove , v chatke , kde sme dostali raňajky . Normálne , na tanieriku kúsok tvrdého syra , masla , dva žemle a .... uvarené vajíčko na tvrdo a čaj . Lenže to vajíčko bolo neolupane . Tak sme si ho na schodíku pred chatkou (keby tam ešte stála tak by som vedel ukázať , že pred ktorou!!) museli olúpať . A mne sa , pri tom olupavani zapichla škrupinka pod necht . Celé tri týždne mi to hnisalo a tábor bol pre mňa utrpenie . A od vtedy nedokážem , neviem nájsť odvahu , olúpať vajíčko uvarené na tvrdo . Ale manželka miluje všetko čo je na tvrdo !!! Ako sa z toho dostať ?!?!
@zareaguj


Diskusia k článku

rulik
v TV produkts teraz predávajú také "udelátka"na varenie vajec,tam ho len rozklepneš, zavrieš a varíš podľa toho ako tvrdé ho chceš mať, dokonca ich môžeš rovno nejako okoreniť alebo pridať bylinku, potom len rozšroubuješ a vyklopíš, dokonca sa dá postaviť, je ich tam asi 6 ks v balení, chodí na to aj reklama,je tam aj oddeľovač bielka od žĺtka
NEROBÍM REKLAMU.
radost
poteš dušu v traumatickej chvíli:
daj si do "domácej" škoricu a čili..
toto je to pravé tvrdé..
možno aj tvoje dievča bude na teba hrdé..
zabudneš na necheť-že ťa bolí
a budeš manželke k vôli..
ona nech ti olúpe to natvrdlé vajíčko
a ty jej daj za odmenu-čilidomácej máličko...
:-)
irenaw
prečo sa stresuješ, ženy to s vajciami vedia, nechaj to na milovanú :-)))
evanaaa
No, ak miluje všetko "natvrdo", tak asi vajíčka v rôznom prevedení,tie varené jej daj olúpať, ako ti tu radia, a tie ostatné......no, ona asi už bude vedieť, čo robiť a ako uľahodiť, hihihi.
hubata
Štefan, pusti na chvíľu k PC tvoju manželku...... (to by sme sa dozvedeli vecí !!!)
arasidka
Štefan, môj Al Rašid zvykol takto hovoriť:" Tak totok sa nedá ináč prežit,leda tak mírne pripitý..." :))))))))



 



TOPlist