Spomienka

norberto1971 - bez fotkynorberto1971, 10. apríla 2019
Vážené varecháčky a varecháči. Dovoľte mi oznámiť, že naša dlhoročná prispievateľka Pusta, vlastným menom Iboly Meszarošová, umrela v septembri vo veku 68 rokov.
@zareaguj


Diskusia k článku

verus5
PUSTA, verím tomu, že svoje výborné recepty iste budeš variť i "hore. Ja ich mám zopár uložených a obľúbených. Ďakujem a čakaj, i my prídeme za tebou
denyany
Tak už dovarila... Budem na ňu dlho spomínať, vlastne, kým budem variť podľa jej receptov. Pár sa ich u nás udomácnilo. Nech odpočíva v pokoji.
1x rela
evelynba
Nech odpočíva v pokoji... Na Vareche žiaľ veľa pokoja nemala, tie diskusie boli niekedy príšerné, a pritom jej recepty boli väčšinou veľmi dobré, podrobne popísané a starostlivo nafotené. Aj ja mám veľa z nich uložených, klasická dobrá kuchyňa. Jej pamiatka prostredníctvom Varechy ostane medzi nami.
radost
@Evelynba (11.4.2019 08:11)

pridávam sa..
mňa tie nenávistné komentáre vrátili z očarenia VARECHOU na zem..
často som strácala radosť..
kecupicek
Nikdy nevieme ani dňa, ani hodiny, kedy nás Pán povolá do kráľovstva nebeského... Boli slová pána farára na poslednom pohrebe, ktorého sme sa zúčastnili minulú stredu. Zamýšľali sme sa nad životom zosnulých, ale hlavne nad životom svojim. Sme ako bežci, ktorí bežia do cieľa a cieľom je smrť, pre všetkých, bez rozdielu. Odpočívajte v pokoji.
sovka62
Áno, viem o tom už jesene a vtedy som sa s ňou v duchu rozlúčila. Ale jej recepty používam často a vždy (aj dnes - kuracie prsia plnené bylinkovým maslom) si na ňu s vďakou spomeniem.



 



TOPlist