Špeciálna polievka

gombicka94 - fotkagombicka94, 1. novembra 2011
Tento príbeh sa udial asi pred 13 rokmi

,,Uvarím vám špeciálnu polievku", povedal v jeden deň môj takmer nevidiaci ocko, keď nám už dochádzala inšpirácia na varenie. Mama a ja sme nedočkavo čakali, čo to bude. Nechali sme otca venovať sa kuchárskemu umeniu :-). Za krátky čas nás pozval k stolu. Aké bolo prekvapenie mojej mamy, keď polievka, ktorú jej predložil nemala žiadnu chuť. Otec miešal svoju polievku a
skonštatoval: ,,veď tu sú ešte nejaké sáčky, zaujímavé!"Vytiahol ich a po rozstrihnutí sme zistili, že mali ísť do polievky. Odvtedy už vie ako sa varí instantná polievka, aj keď ju nevaríme často.

Aj takéto humorné situácie sa stávajú nevidiacim a dlho sa na nich zabávajú. Pri tejto príležitosti by som chcela poprosiť používateľov Varechy.sk o pomoc vyplnením dotazníka o Braillovom písme, nie je náročný, nazaberie veľa času a mne by ste s tým veľmi pomohli. Potrebujem ho k mojej práci SOČ. Ďakujem

www.iankety.sk/dotaznik/248458957/
@zareaguj


Diskusia k článku

sovka62
@gombicka , rada by som ti s dotazníkom pomohla, ale keď som to zadala, otvorila sa mi len stránka iankety, kde sa dali dotazníky vytvoriť. Ten tvoj som tam nenašla.
gombicka94
@sovka62 neviem v čom bude problém. Je potrebné napísať celú adresu, www.iankety.sk/dotaznik/248458957/ . Mne to otvorí bez problémov :-)
evas13
Ono to funguje, stačí len klikať, odpovedať na otázku a pokračovať. Ďakujem :)
babidka
Mam niekolkych priatelov nevidacich alebo slabozrakych a veruze zazivame vseliake situacie - smiesne aj smutne...Ked sa jeden z nich prestahoval do vedlajsieho bloku , sla som s nim do samoobsluhy a presli sme tovar za tovarom. Aby si vedel nakupit aj sam. No ale ako to uz byva, tovar popremiestnovali a tak si namiesto pastety kupil paradajkovy pretlak a raz namiesto hranolkov nasypal a vyprazil v oleji baby-karotku:-))))) Vraj bola celkom dobra ale na veceru aj tak prisiel k nam ...
sovka62
Vypísala som celé až po poslednú zátvorku a nešlo to, ale otvorilo sa mi to keď som klikla na link, čo pridala @evas. Takže už som ho vyplnila.
eva53
tiež som prispela,dúfam že pomôžeme aspoň takto
evas13
@babidka ako iste vieš, nevidiaci ľudia majú veľmi radi humor a strašne radi sa smejú, čo som na návštevách u sestry veľmi obdivovala. A ten ich optimizmus, niečo úžasné. @sovka62 a @eva53 ďakujem vám v mene @gombicka94 .
gombicka94
Ďakujem veľmi pekne za vyplnenie dotazníka a ďakujem aj tým ktorí ho ešte nevyplnili a nájdu si chvíľočku na jeho vyplnenie.
sneica
tatko nakoniec predsa len serviroval ochutenu polievku,sacky to trochu skomplikovali hlavne ze nakoniec predsa len chutilo...:-) anketa vyplnena...
aroooo
vyplnené, ale či dobre na konci dotazníka, neviem
tothka
Tiež som sa zapojila do tvojej ankety, snáď som trošku pomohla
julica
Aj ja som sa zapojila, myslím však, že ti tam chýbajú otázky typu: stretli ste sa uz s brailovym pismom? z tohto dotaznika zistis akurat encyklopedicke vedomosti, skus prehodnotit.
používateľ nemá avatar
dss
dss
Úloha splnená ale ako piše julica je to skôr encyklopedia.



 



TOPlist