Pýtate sa - odpovedám .

stefanm - fotkastefanm, 15. októbra 2013
Všetko sa mení . A za všetko môže čas . Posúva sa dopredu , nevracia sa späť a prináša stále nové životné situácie . Odkedy si svoje amatérske kuchárske výtvory , amatérsky fotograficky archivujem (mám vlastnoručne vyrobených a do svojho súkromného foto archívu pridaných k dnešnému dňu 519 kulinárskych výrobkov ,a pri viac ako polovici je pivo (!!) , a vyše 50 vlastnoručne spracovaných , humorne pripravených gastrovideoklipov!!!) , odvtedy som PC prijal ako svojho dennodenného spoločníka . Lenže čas nezastavíš a tak ako u každého , život prináša stále nové situácie , tak aj u mňa .

V jednom z mojich príspevkov mi v komentároch @mariamka doslova napísala , citujem : „@stefanm mas pekny styl,, ale preco vsetko negativizujes a zovseobecnujes? takmer do absordizmu,“... Nuž preto , milá @mariamka , lebo je to môj štýl!!!Ale nie o tom chcem napísať .

Dostávam dosť často otázku , prečo už nepridávam recepty a klipy . Tak to chcem vysvetliť .
Tak ako som v úvode naznačil , všetko sa posúva a vyvíja . Nepridávam recepty a klipy preto lebo nevarím . Zmenila sa situácia v rodine (odchod deti do samostatného života , choroba mamky aj moja , nezmyselné diéty mojej manželky a pod .) a odrazu niet komu variť . A keď nevaríš , nemáš čo fotiť a čo spracovávať . Jedlo som si na skúšku objednal z donáškovej služby , zvykol som si na to a odrazu nemám čo pridávať . Tak som sa dal na písanie a pridávam „negativistický zovšeobecnené , absurdistické príbehy“ , ktoré možno niekoho zaujmú , potešia , naštvu (!?) ale verím že neurazia . Snažím sa nekomentovať vami pridané komentáre ,či už kladné alebo záporne , ale na vaše prípadne otázky odpovedám . Zaujalo ma však , že ak pridám nejakú tému často sa to „zvrhne“ do inej polohy . Napríklad , v príspevku s názvom Lopárik (  varecha.pravda.sk/zazitky/loparik-/1676-clanok.html...
) som opísal situáciu z obdobia socialistickej normalizácie a života v nej a debata sa premiestnila do kina a preberali sa zážitky z filmov . Toto mám na týchto príspevkoch rád , že nikdy neviem čo vaše komentáre prinesú a rozvinú .

Píšem vám to preto , aby ste vedeli , keď ste sa už pýtali , prečo nepridávam recepty . Dúfam , že sa to časom zmení a budem opäť aktívny aj v ich prezentácií . Zatiaľ mám dosť nápadov o čom by som vám napísal , aby ste mali o čom debatovať .

A ešte ma veľmi zdržuje vypisovanie DKP čísla v bločkovéj lotérií :) . Aj vás ????
@zareaguj


Diskusia k článku

smejkad
:-))))))))))))))))))))
no,ked vezmem do uvahy, ze moja ani nie 6 rocna potvorka si diktovanim DKP precvicuje cisla, datumy a cas a ja vlastne triafam dve muchy jednou ranou, tak to zas az take strasne zdrzanie nie je :-)
mariamka
:)) @stefanm a moj je zase na vsetko sa pozerat pozitivne :) nemyslela som to zle, ocenujem tvoj zmysel pre humor, v prispevkoch, receptoch, aj videach, s citom vies zachytit a opisat situaciu, pobavit jemne a kultivovane a to sa prijemne cita, mozno nebudem tvoje prispevky zosobnovat, ale brat ich tak v rovine - co zivot prinasa :) prajem vela radosti, inspiracie a hlavne zdravia, tesim sa na tie nove napady.. :)
hannah22
neviem prečo ale je mi to lúto.... nech sa to zlepší, držím palec .... :))
rulik
u mňa je situácia podobná, tiež už niet pre koho variť a sebe ma nebaví, lebo potom to jem týždeň
irenaw
@stefanm vieš, že aj mne pred časom napadlo, že tvoje zážitky sú akési smutnejšie, že v nich nie je toľko smiechu, ako predtým. pomyslela som si, že možno jesenná melanchólia. život prináša rôzne obdobia a tak som to brala, že jednoducho v tomto období je to tak. teraz vidím, že to nielen jeseňou, tak ti želám čo najviac pekných chvíľ a občas aj tú varechu do ruky :-)
kuchticka
@stefanm , ?????? - chapem, lutujem a mozes napisat odozvu na moju "spoved". Cakam, pozdravujem a prajem radost zo zivota a ZDRAVIE.
zitar
škóóóóda, ale teším sa aspoň na Tvoje písanie, rada to čítam



 



TOPlist