Pre @2010

stefanm - fotkastefanm, 31. júla 2013
@2010 dovoľ mi aby som sa týmto vyjadril k tvojím komentom k témam o grilovaní ktoré som tu pred časom pridal .
V prvej časti som v úvode napísal toto :
...“Nemôžeme (mať radi) všetci - všetko !!! Preto mi odpustite vy , milovníci štipľavého dymu v očiach , zamastených rúk až po lakte a stekajúcej masti po brade , ktorí si neviete víkend bez poriadnej „grilovačky“ ani len predstaviť . Ja sa do takejto , podľa mňa nezdravej , a nebojím sa napísať , že aj snobskej akcie , musím nútiť . Doslova nútiť „ ....

Zdá sa mi , že výrok ...“snobskej akcie“ ... ťa natoľko pobúril , že , ak pozorne čítam tvoje pripomienky a komentáre , ty si asi celý príspevok už nevládal dočítať dokonca . Príspevok mal mať charakter „Filanovského“ humoru , ktorý prináša život a je z neho odpozorovaný a podaný ľuďom aby sa v tejto ťažkej dobe ako-tak pobavili !!!
Tvoje výroky v pridaných komentároch typu : ...“ prave som dokoncil snobsku grilovacku“... , alebo ... „Ani som nevedel ale som sa stal americkym snobom, grilovacka bola vcera , aj dnes a bude aj zajtra“... , ...“ africky snobi strkaju palicky kolmo“... , sa mi zdajú tendenčne , zaujaté alebo nechtiac vytrhnuté z celku . Veď v mojich príspevkoch ide predsa o úplne iné veci .
Ja sa snažím navodiť tému , ktorá by odľahčene a s humorom preniesla starších ľudí do krásnych spomienok na veselá chvíle prežité v mladosti , a mladým pripomenula ako sa zabávalo v minulosti . A ti mi tu pridávaš prevzaté foto a videa zo zahraničných propagačných stránok v ktorých nenájdeš ani štipku ľudského humoru a porozumenia . viď :
 translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=sk&tl=en&...
....a ďalšie!!!
Kto pri mojich príspevkoch , kde som chcel s humorom pripomenúť ľuďom , že aj s paličkou nad ohníkom v ruke , na ktorej je napichnutý kúsok toho na čo má (!) sa dajú prežiť krásne chvíle , len s trpkosťou spomína na časy ktoré prežil v dobách Zápotockého , tak nech si ide ventilovať svoje rozčarovanie , ktoré mu život v rodnej vlasti priniesol , na stránky kde sa debatuje na tému : Emigrácia = hrdinstvo alebo zbabelý útek!!! Neviem , čo si prežil (alebo ešte prežívaš) ale vedz , že „každý“ niečo prežil a prežíva .
Pretože som doteraz ani raz nereagoval na negatívne pripomienky k mojim prácam ,ba práve naopak , bral som si z nich ponaučenie aby som sa vyvaroval prípadných chýb ,toto tvoje neopodstatne dehonestovanie mojich príspevkov ma k tomu prinútilo .

Kľudne si nechaj ráno priniesť pred tvoju vilu čerstvé pečivo , nechaj si automatickým spínačom rozpáliť gril na vhodnú teplotu vo vhodnom čase , urob si ku káve čerstvé , na 5x za studena prelisovanom olivovom olejíčku australsko-azijsky toast s „mungo-mango“ marmeládou (!) , a ja si ohrejem párky , dám si k tomu plnotučnú horčicu a krajec včerajšieho chleba , zapijem pivom a odgrgnem si rovnako ako ty po svojom grilovanom toaste . A pustím sa , s veselou mysľou do vecí , ktoré mi prinesie dnešný deň . Ja budem mať na tvári úsmev , a ty ... ?????
Prosím ťa , neber tento príspevok ako kritiku tvojej osoby ani časov v ktorých žijeme !!!! Potreboval som sa vyjadriť , tak som sa neudržal a vyjadril . Verím , že si rozumný , vzdelaný pán a vieš , že spory a vojny nebývajú pre kúsok grilovanej klobásky ale vždy len a len pre ž e n y !!!!
Prajem ti pekný deň , hoci neviem kde si , ale tu u nás , v Prešove, pre mňa je a pekný bude . Pretože si ho taký urobím !!!
@zareaguj


Diskusia k článku

2010
@Stefanm , mal by so napisat daco mudre a vtipne ale nestiham akurat co som stihol splechnut a znevazovat tvoje prispevky ,sorry napisal som redakcii nech ich vymaze.
evusik
ach jaj.... zase mažeme, pretože naša ješitonosť ani nedokáže inak zareagovať... a že ma to ani trochu neprekvapuje :-(
evanaaa
Veru tak, aj keď sa príspevok zmaže, z hláv tých, ktorí ho čítali alebo ktorých sa to týka, ich asi nik nezmaže, tam zostanú. Takže by sa podľa mňa ani nemali mazať, načo? Treba si uznať svoju chybu ( ak chybou bola), alebo urazeneckú iróniu nechať bokom a "podať si ruky na zmier".
evanaaa
@stefanm , ty si to veľmi dobre napísal, páči sa mi, ako si všetko zdôvodnil a vysvetlil, tak, aby nebol dôvod k urazeniu sa a aby bolo jasno vo veci.
kuchticka
@2010 , @sefanm - pssssssssssssst - ticho!
Su ludia, co beru vsetko s humorom a tak sa vedia I vyjadrovat - v spolocnosti, na verejnosti... a zasa ini, ktori beru kazde slovo "smrtelne " vazne (@2010 ).
Nech je medzi nami-vami mier a pohoda. Prosim! :-)))
hubata
@stefanm - si moja krvná skupina. Sme na slovenskej stránke, preto povýšenecké reakcie našich emigrantov ma dokážu tiež vytočiť. Neverím, že @2010 nám sem neposiela skopírované obrázky a videá z internetu a prezentuje ich ako svoje vlastné kde cítim podtón: pozrite rodáci, kam som sa ja v cudzine vypracoval, zatiaľ čo vy chudáci ...... ".
Mňa kľudne @stefanm môže pozvať k sebe do záhrady na opekačku ale @2010 a jeho komenty už ani nečítam.......
julica
A ja sa naopak z "povyseneckych reakcii nasich emigrantov" tesim : pre mnohe a mnohych jedina sanca, ako vidiet aj nieco ine. Ved svet nie je len Slovensko, hoci by bolo aj jeho pupkom a hubata kralovnou.
2010
@hubata bodaj by si mala pravdu, vcera ma zase poslali do ... v kancelarii nech uz konecne idem naspat do zemlianky na Slovensko ked som nadaval na nedopecenu bagetu ktoru mi doniesli na obed so salamom co bola vyrobena asi z kozy tak cudne chutila . Ono sa to v anglictine vola , grumpy old man - ufrflany stary chlap.
marianne
zemlianky na Slovensku:-) vselico sa tu clovek dozvie, mozno 2000 km na vychod,aj to neviem ci uz...povedz im nech si trosku suradnice opravia:-))
radost
..múdry človek /nemyslím nabitý vedomosťami /-sa nikdy nespráva povýšenecky...k nikomu..bo vie-že ako ľudia-sme si všetci rovní..
i tí-čo žijú v paláci-i tí..čo žijú v zemlianke..od každého sa je čo učiť..
marianne
@radost no neviem,ked to tak sledujem su si rovni a rovnejsi:-) ale,ze v tych zemliankach mozu zit hodnotnejsi ludia ako v palacoch by som aj suhlasila s tebou.....ale moze to byt aj naopak...



 



TOPlist