nikdy som nič podobné nevidela a tak som sa rozhodla dať tento recept ako zážitok, lebo to je zážitok pre mňa, obzerám ho už celý týždeň ako nejaký šperk, no teraz ho už neskúsim, možno o rok a to z mojej obľúbenej bazovej šťavy. Neskúsite ho niekto z hroznovej ? S prekladom rada pomôžem.
nikdy som nič podobné nevidela a tak som sa rozhodla dať tento recept ako zážitok, lebo to je zážitok pre mňa, obzerám ho už celý týždeň ako nejaký šperk, no teraz ho už neskúsim, možno o rok a to z mojej obľúbenej bazovej šťavy. Neskúsite ho niekto z hroznovej ? S prekladom rada pomôžem.
môj by mi to zežral okamžite, nie že 2 mesiace :-)
evusik, ano, pochopila si to, autorka to tuším namáča najmenej trikrát alebo až do vyminutia masy.
Inak, pod týmto receptom je to isté, ale v jablčnej šťave.
No uznajte, že je to paráda !
V krovinách rástlo čierne hrozno samorodák a kadarka, liana ako hrom, nedokázali sme sa k tomu ani celkom dostať. Zvyšky, predpokladám kedysi vinohradov, ale skutočné BIO :-) mali sme dve igelitky, do ktorých sme chceli pozbierať korene kostihoja, no ten nás počká, tak sme ich naplnili nie síce symetrickými ukážkovými strapcami, ale zato veľmi chutným hroznom z prírody, kde nezasiahla ľudská ruka.:-)
pridávam foto tých mojich výtvorov, včera večer som ich ešte zavesila na šnúrky, v pozadí moja primitívna sušička pri radiátore. V strede nie sú presušené, no musela som ich skontrolovať... :) a celkom sa obávam, že keď sa vrátim na víkend opäť domov, veľa ich tu už nezostane. máme ešte svoje hrozno, ktorého ale nie je dosť na iné spracovanie, takže určite jednu dávku ešte urobím.. týmto chcem povzbudiť aj ostatných, aby skúsili- nemusí sa nechať odkvapkávať a chutí výborne!