Poobedna smena

renka157 - bez fotkyrenka157, 2. februára 2012
Ahojte varechači tak som prišla domov z poobednej smeny
vyčerpana ako kôň myslela som že ma aspon deti počkaju kedže
maju zajtra prazdniny ale tu u nas hlboka noc tak som si sem sadla k
tomuto kramu naliala pohar vinka a zabavam sa na vašich pribehoch
.....dobru noc
@zareaguj


Diskusia k článku

kuchticka
Renka, ked si sa zabavala tak si nemala ist spat ale zabavat sa dalej :-)))
Na Vareche je dobry relax, ze mam pravdu.
babinka
je to neprijemny pocit, ked sa tesis domov a prides domov a - akosi je tam ticho, vsetci spia, chyba ti "clovecina" vsak? Tak trosku relaxu a suuuuuuuuuuuuup do postele :))
sovka62
Poznám podobné pocity, aj keď mňa prepadali ráno, cez prázdniny. Svokra dôchodkyňa, manžel učiteľ, dcéry žiačky alebo študentky, všetci v posteliach sladko spia, len ja vstávam o pol šiestej a chystám sa do práce. Ani sa pomaly nebolo s kým rozlúčiť, ešte šťastie, že sme mali mačku.
marianne69
Poznam,robila som ju dva roky,pre mna najhorsia smena zo vsetkych,cely den v haji.Od 14.00-22.00,dovliekla som sa domov o pol jedenastej.A mam uz nieco odkrutene aj nocnych,ta sa celkom dala,pre mna najlepsia denna.
tykadielko
Renka - tak to ti verím, práca na smeny je hrozná....ja som tak nikdy nerobila, len manžel a mal otočený celý deň.....ale ja zas vstávam do roboty o 04.00 a prichádzam domov okolo 17.00-17.30...takže deň je tiež celý v pr....i , u nás sa to doma zgrupuje okolo 19.00...niekedy až 21,30 ale to ja som už v sníčkoch....prajem ti krásny víkendík a aj všetkým varecháčom :)))))))
sylvinka
poznám tieto pocity,až príliš dôverne. @sovka mala mačku,mňa pre zmenu víta psík!
marcy
zdravím Ťa,je dobré zrelaxovať po drine,nech Ti padlo na úžitok :o)
viera1
Kto nezažil,nepochopí.Robila som 13 rokov len nočné,keď som začínala,dcéra mala 1 rok a syn 3 roky.Niekedy som bola tak unavená,že nepomáhala ani teplá sprcha.Zaujímavý bol názor okolia:"Ty sa máš,máš voľno celý deň".Pochopíte to ?Tak som aj reagovala,že oni majú celú noc voľno.Najhoršie na táchto smenách je poprehadzovaný biorytmus.Moja mama robila na tzv. 4 smeny,2 dni ráno,2 dni poobede,2 dni nočná a 2 dni voľno. A to si myslím,že je najhoršie,čo môže byť.
tykadielko
vierka1 - máš úplnú pravdu, manžel si takto vytrpel svoje,už by som mu to nikdy nedovolila, bol z toho poriadne uštvaný a doma nemal vôbec kľud, naše tri deti boli malé, hoci som sa snažila, bola s nimi stále vonku,nech sa prespí, bol z toho viac unavený a nielen on...bolo to otrasné,boli sme z toho obaja nervózni a podráždení....už nikdy....a veľmi si vážim ľudí,ktorí nemajú inú možnosť a musia takto pracovať, klobúk dole ...
hubata
Ja mám tiež obe deti ktoré robia nočné, poobedňajšie, dlhý-krátky týždeň. Takže nebyť internetu a mobilov ani sa nemáme kedy porozprávať. Nikdy neviem ktorý-kedy-kde sa nachádza. Len si napíšeme: mami urob mi palacinky pre 4 osoby a uvar mi k nim fazuľovicu, prípadne:buď taká dobrá a upeč mi pagáčiky pre 10 osôb, lebo ideme na víkend na chatu. Ale nechýbajú ani odkazy: vyber mi doporučený list na pošte, odnes mi prosím ťa čižmy zlepiť, alebo priši mi gombík na rifliach.
Ale sú aj tie najhoršie, ba až nebezpečné, úžernícke: mami prosím ťa požičaj mi do výplaty prosím ťa 30 €, nemám na benzín. Tak na takýto odkaz vystavujem "zmluvu o pôžičke" s 10 %-ným úrokom mesačne ...... hehe.
tykadielko
hubata....ty musíš byť skvelá ženská, rada čítam tvoje príspevky...tento posledný ma dostal - myslím tým zmluvu o pôžičke....si nás doma pobavila ....ďakujeme :DDDDD
arasidka
Ludé, nebudete mi verit, ale já sem tak strašne ráda sama doma!!!To bude asi tým, teda né asi, ale na stopro,že odkedy sem f tem "zaslúženém otpočinku", v našem kvartýri je furt negdo. A najvaččí NEGDO je moj dzedko. Syn ket nemá privátne masáže doobeda, chodzíva aš na večer. A ešče ket aj ide robit, teho psiska necháva, šak jak ináč doma. No a ket dzedka osvící nejaká myšlénka, že nečo treba vybavit, alebo kúpit, alebo bársčo, čo doma neny, tak já ho vyprevádzam jak Júlija teho svojho amanda, ešče mu aj z balk´´ona zamávam. Len fčul posledné dny né, odkedy je venku ten sibírsky treščák. Šak ale neny kemu mávat, posledné treščákové dny dzedka nyšt nenapadá, čo by mohel indze vybavit jak f chladnyčke, alebo pri televízori. No čo vám budem vyprávat, nékedy človeku stačí aj kúsek tej samoty. Ale len kúsek, keby to malo byt na dlhší, to by sa mi nelúbilo.A krema teho, moderná bapka, ket sce šecko vedzet o svojích dzetných dzecoch , mala by sa prihlásit na féjzbuk, tam sa dozví šecko, aj čo nesce vedzet.
A já vím též, čo je to robit na dve zmeny, ale uš to bolo tak dávno, že sem pomaly na to aj zabudla. A možnáže, ket budem mat náladu, tak vám v mojem blogu napíšem, dze sem robila a čo z teho šeckého bolo :)))
evas13
Renka157 pekná debata z tvojho malého, ale milého príspevku vznikla. Smeny som zažila aj ja,radšej som robila poobede, doobeda sa mi doma vynikajúco robilo a keď manžel ostal doma, úplne mi tú doobedňajšiu harmóniu pokazil.



 



TOPlist