Poďakovanie pre Varecháčky & ov !!!!

jerica - fotkajerica, 19. novembra 2010
Myslím si , že pri toľkých receptoch ktoré sú na VARECHE denne pridávané ako na páse, nestíhate sa vracať k receptom kde ste pridali komentár, preto som zvolila touto cestou poďakovanie k (mojim ) môjmu receptu , hlavne poslednému "Viedenská knedľa vo forme " kde prišlo 30 komentárov , (mám ich v pošte , len nie sú na vareche pod receptom) čomu som sa veľmi potešila , manželovi som dnes opiekla posledné pláty knedle , musím sa všetkým poďakovať za všetky komentáre , tie čo pochválili aj tie ktoré mali malú pripomienku , samozrejme aj tie ktoré robia na svoj spôsob prípravy kapusty , určite niektoré vyskúšam , hlavne to jablko pridám , len ja jablko a karamel pridávam ku sladkej kapuste , v tomto recepte by som potlačila tú chuť slaninky keby som pridala hoci aj červenú papriku , nebola by to tá MORAVSKÁ , nebránim sa žiadnemu vylepšeniu resp.spestreniu receptu , len aby toho nebolo moc prechucované rôznymi koreninami , dochucovaním zmesou rôznych chutí stráca aký koľvek dobrý recept svoju špecifickú originalitu.
(moja mama vždy hovorila takým receptom "GEBUZINA"neschcem sa nikoho dotknúť))
Chcem sa poďakovať priateľke ktorá mi poradila to s tým zemiakom aby som ho spravila na začiatok , lebo zemiak v kyslom prostredí na koniec , sa "nescvrkne"(nerozvarí) . chahachahcha
Na koniec , aby to nebolo ako u nás v kostole kde kázeň trvá viac ako dvadsať minút , potom ako študenti na prednáškach sú unudení a nevedia sa sústrediť , tak končím s ďakovaním pre tento večer.
Aby som nezabudla na @sracz , trochu "JEHO" korenia na vareche nikdy nezaškodí , za čo mu tiež ďakujem. Určite súhlasíte!!

Vaša VARECHA @jerica
@zareaguj


Diskusia k článku

zdezda
:-))))) súhlasím so všetkým, čo si napísala
kuchticka
Ja taktiez suhlasim. Do moravskej kapusty kde je slaninka sa vobec jablcko nehodi, iba do ceskej, alebo i slovenskej? Neviem ako sa prava slovenska kapusta vari. Ja poznam cesku a moravsku kapustu, lebo tam som zila.
kuchticka
@jerica a vdaka i tebe, ze sa tolko snazis nielen pridavat recepty, ale i vsetkym podakovat. :-)))))
sovka62
Aj tebe, Jerica, vďaka za všetky recepty, ktoré si pridala. Niektoré ma tak nadchli, že ich mám stále pred očami a ani nemusím prehliadať KK. A ďakujem aj za fotografie z Bojníc, ešte stále si mi neprezradila, či si fotograf - profesionál, alebo naozaj veeeeľmi šikovná amatérka.
altyn
@Jerica ja síce knedľu sám nerobím, no táto sa mi zdá jednoduchá a veľmi chutná a tak si ju určite vyskúšam a zvlášť sa mi páči že v tej forme má pekný tvar. :-)))))))
evanaaa
Pozerala som reláciu ( možno aj vy) o varení ale keďže pozerám aj " Bez servítky" a aj " Prestreté", neviem teraz kde to bolo, tam podobnú knedľu tiež robili v bábovkovej forme, ale v mikrovlnke. Zaujímavé.
murgaska
Hello Jerica,dakuje za pekny pozdrav.Ste velmi zaujimava partia,ale dost zasypana receptami a nestihnem to vsetko vidiet,bezi to denne nonstop.Velmi rada varim a mam casto hosti.
arasidka
Jerica,držím ti palce - môj manžel je "čestným držiteľom "defibrilátora - jeho srdiečko pracuje zrovna tak percentuálne, ako je to u tvojho manžela. V o februári bude tomu už rok.Neboj, dobre to dopadne.



 



TOPlist