Obdiv

micanela - bez fotkymicanela, 18. decembra 2014
Uprimny obdiv vsetkym, co zdobia medovnicky a ine kolaciky. Ja to nerobim lebo nemam rada sladkosti ale nad tou krasou co tu niektori ukazuju naozaj klobuk dole. Krasny den.
@zareaguj


Diskusia k článku

bozulka
Súhlasím s tebou,tiež som na tom rovnako,radšej sa pozerám...:-)
opicka94
Presne tak, niektorí ľudia majú naozaj zlaté ručičky. Tie medovníčky by mi bolo aj ľúto zjesť, také sú krásne.
micanela
ved prave, ja si kupim medovnicek na trhu ale je tak krasny, ze ho nezjem a nakoniec chudak skonci v kosi
denyany
Aj ja obdivujem tie zručné žienky, čo vyrábajú zázraky z cukru na medovníky. Také niečo ja neviem.
helios
Ja tiež obdivujem všetkých,čo to dokážu takto krásne ozdobiť. Ja to každý rok znovu a znovu skúšam, ale s výsledkom nikdy nie som spokojná. Môj manžel raz pri pozeraní televízora, kde ukazovali štvrtákov, ktorí zdobili medovníky, poznamenal, že sú krajšie ako tie moje.
jakamaka
Mňa zdobenie nikdy ani len nebavilo.. tak som to ani neskúšala veľmi :):):):) A teraz už pár rokov mi vždy dospelá dcéra pripomenie, že stačí ak perníky napečiem, ona ich vyzdobí... :):):) a ona potom tak trpezlivo sedí a zdobí.. No a minulý rok som sa až zahanbila, aký krásny medovníkový domček vyzdobila moja vtedy 8 ročná vnučka..:):):):) Ale nemám z toho nejaký dlhodobý stres :):):) veď každý sme nejaký.. a každý vieme niečo iné...nemôžeme byť všetci zruční vo všetkom... :):):):)
hubata
Skúšala som s deťmi, skúšam teraz s vnukmi, ale vždy mi veľa zjedli a vylízali.... no nič to. Ale také krásne ako sa tu objavujú nikdy nemáme, lebo ich máme docapkané.



 



TOPlist