Nová adminka Varechy sa predstavuje

redakcia - fotkaredakcia, 4. mája 2016
Milí Varecháči,

keďže už pár dní je Varecha.sk neodmysliteľnou súčasťou môjho pracovného života, počas ktorého spolu budeme často, a verím, že s radosťou komunikovať, rada by som sa vám trošku predstavila. Veď, nech viete, kto je tu, ,,na druhej strane“. Takže. Volám sa Jana Stárková (Starks) a som novou adminkou Varechy. Kým ešte donedávna som podľa varecháčskych receptov ,,len“ varila a piekla, dnes pre najlepší slovenský receptový portál, ktorý je taký jedinečný najmä kvôli vám, pracujem. Ale aj keď som v práci, stále som v kuchyni, pretože v nej má okrem sporáku miesto aj môj počítač. Síce od neho sem-tam odbehnem premiešať polievku, či obrátiť rezne, ale čochvíľa som pri ňom zas, veď sledovať dianie na Vareche je také návykové :)

Keď sa od nej predsa len na dlhšie odtrhnem, pokosím našu obrovskú záhradu, preberiem so synom, čo bolo v škole, rada navštívim rodinu, poklebetím si s kamarátkami a večer v posteli si prečítam nejakú dobrú knižku (teda asi dve strany, lebo potom zvyčajne zaspím). Skrátka, vediem obyčajný život, tak ako mnohí z vás...
Verím, že budete zhovievaví a že mi, najmä spočiatku, odpustíte drobné chybičky. Ale vraj sa učím rýchlo :) Teším sa na vás!
@zareaguj


Diskusia k článku

haji
Zdravím, Janka, hodně úspěchů v týmu Varechy přeji, ať se daří ve všem!!
1x lianka
nelisa
Teším sa, že si sa ocitla "vo vareche"! Nech ťa kolektív varecháčov príjme a nech ťa práca baví. P.S.: podľa fotky si sa od čias VŠ vôbec nezmenila :)
stark
Ďakujem vám za vaše povzbudivé slová. A svojej bývalej parťáčke ,,Nelise" z vysokej školy aj za peknú lichôtku :)
cesminaz
Vitajte a tiez Vam zelam vela uspechov a radost v praci :-) Nech vam praca ide od ruky a nech su "vsetci" okolo spokojny ;-P
kukulienka71
Veľmi výstižné, pani Janka:-) Keďže sa tu "hrabete" v receptoch už nejaký ten čas, a teraz už aj pracovne, želám vám, aby vás nikdy neprestala baviť:-)
stark
Ešte raz všetkým ďakujem za pekné privítanie :)
janger
Janka, vitaj medzi nami ako adminka☺. Nech sa ti dari.
mijaita
Velmi sympatická Janka, vidím to na super člena varechačské komunity :-)
klukodvody
A z Moravy Vás také moc pozdravujeme a těšíme se na to, až si nebudeme vědět rady (to se mně stává dost často) s něčím jak co a kam dát, že budete shovívavá a pomůžete. Ať se Vám práce na Vareche líbí, daří a ať si ji užíváte i z druhé strany. Krásný den.


veronikkka
Milá pani Janka,
v prvom rade Vás srdečne vítam medzi nami a prajem Vám veľa trpezlivosti, výdrže, najmä entuziazmu a lásky k tejto práci, nech sa Vám darí vo všetkom :-)


stark
Posielam velke dakujem za vasu priazen aj krasne kvetinky. Vonaju az sem :)
sovka62
Pekne vítam a želám, nech nás všetkých spolu Varecha teší, nech sa nám darí podľa nej variť, piecť a nech sú vzťahy vždy korektné.
bembo
Vitaj medzi nami,a nech je Varecha stále obľúbená stránka plná výborných receptov
stark
Ďakujem za všetky vaše povzbudivé slová a verím, že vás nesklamem.
nyja
Nech Vás práca na Vareche baví, nech sa Vám darí a nech je tu s Vami fajn priateľské prostredie


tinca
Janka vitaj medzi nami, možno prinesieš nový vietor a dobré nápady sa vždy zídu. Nech sa ti na Vareche darí a my sa tiež tešíme na spoluprácu,prípadne aj pomoc
izabella929
Pani Janka srdečne Vás vítam a prajem Vám veľa úspechov, nech ste tu medzi nami šťastná a spokojná.-)



 



TOPlist