Konečne nám sneží na Vianoce :)

ajuschka - fotkaajuschka, 23. decembra 2012
Asi po desiatich rokoch konečne sneží na Vianoce aj u nás na dolnej zemi :)

Ella Fitzgerald vyspevuje vianočné koledy a ja mám takú super náladu, že cuckám domáci baileys od @Fialka49 a chystám si krém do grilážok.

a vy?
@zareaguj


Diskusia k článku

slawi
Aj u nas cez noc nasnezilo:), dcerka este spi a ja pri rozsvietenom stromceku vychutnavam kavicku a Varechu a pozeram na zasnezene kopce oproti. No vianocna pohodicka :)
sairaam
Aj u nás na hornom Liptove sniežik poletuje. Všetko je biele, tak ako má na Vianoce byť. Ja pozerám jedným okom do okna a druhým na monitor. Teším sa že už mám prípravy za sebou a teším sa na deti a na vnúčatká ktoré mi prídu.
Prajem Ti krásne Vianoce.
janger
A nam v Holandsku prsi a prsi a prsi, brrrrrr.....Stastne Vianoce!
kopretina
U nás v Praze ráno nasněžilo, pak asi kolem 10 hod. začalo pršet a prší dosud. A předpověď také nic moc. Ale hlavně klid v duši a mír v rodině přeji všem vařecháčům.
porzellanka
A my sa pripravujema na "Hochwasser" :-(. Ryn dosiahol uz takmer 7 metrov. Asi 200 metrov od nas sa zacne pri 7 metroch vylievat, pri 8 metroch bude pod vodou aj chodnik pred nasim domom. Len dufame, ze to nebude viac. Sneh by sme veru privitali radsej.
Vsetkym Varechacom a Redakcii zelam pozehnane Vianoce.
radost
u nás -na považí-je krásne bielo-ešte troška viacej snehu by to chcelo...vraj príde odmäk..voda..hlavne-že- v duši je pohoda..
všetkým želám prežiť tieto nádherné dni v pokoji..radosti..a hojnosti porozumenia a dobrých vzťahov..
nech teplo a ľudské dobro nevyprchá..ale stále trvá..
denyany
u nás v Košiciach snežilo chvíľu predpoludním, všetko je akoby poprášené cukrom, zatiaľ. verím, že to vydrží aj zajtra. pekné a spokojné Vianoce všetkým.
arasidka
Ej, verabože , aj u nás do rána nasnežilo, aj cez deň padalo nahusto, ale k večeru začal padať "rozbirit", no, zajtra bude klzko! Ale to nevadí, Vianoce by to nemalo pokaziť, prajem vám hlavne pokoj, odpočiňte si po celé sviatky,naberte nových síl no Nového roka.
paploska
ja som si práve sadla po celodennej práci :-) ale inak pohoda vianočná :-)
fialka49
Ajuschka, tak to ma veľmi teší, že Ti chutí baileys podľa môjho receptu. Prajem Ti krásne, ničím nerušené a pohodové Vianoce.
aroooo
@ara šidka , úžasné slovo padal "rozbirit" a veru dnes ráno k tomu nebolo ďaleko, príjemné sviatky



 



TOPlist