Kašlite na diéty !!!

rea1 - bez fotkyrea1, 16. augusta 2012
Milé Varešky a Vareškovia. Objavujem ja vo svojom archíve veci, ktoré ma síce v aktuálnom čase veľmi pobavili, ale dávno som na ne zabudla. Ako napríklad toto. Výsledky toho "výskumu" neriešim, nerobte to, prosím, ani vy. Len sa zabavte.
A už som našla aj opis prerábky kuchyne. Pridám čoskoro. :-)))

KASLETE NA DIETY !!!

Hned si utíkejte koupit větrník.
Marilyn Monroe se oblékala do velikosti 42, vzhledem k dnešním velikostem to odpovídá číslu 46. Kdyby Barbie byla skutečná žena, nemohla by správně lézt po čtyřech, vzhledem k jejím proporcím by se nemohla správně držet ani vestoje. Průměrná žena váží 66 kg. Top modelky v novinách jsou retušované počítačem, tedy ani ony nejsou dokonalé.
Výzkum z roku 1995 ukázal, že 70% žen je v depresi a cítí se vinné po 3-minutovém listování módním časopisem. Před dvaceti lety vážily top modelky o 8 kg méně než průměrné ženy. Dnes váží o 23 kg méně! Tak chlapi ! Přestaňte snít !

Pošlete tento mail 5 úžasným ženám z Vašeho okolí. Pomůžete jim k úsměvu.
A pošlete to taky chlapům, ať nás konečně přestanou štvát!


Tak čo, zariadime sa podľa toho? :-))) smrť diétam!!! nech žije perník a kakavko! a kakaové keksíky a šľahačka! (ale keď ja to nerada! beee:-(((( ) jana
@zareaguj


Diskusia k článku

an3da
Súhlasím s tebou, @Rea1 , ani ja by som nemohla diétovať. Ale predsa si myslím že si musíme dávať pozor, iba toľko aby sme vyzerali k svetu. Perníky, čokoládové milujem a dám si aj ja. A to že modelky a herečky vyzerajú celkom inak v reálnom živote, to vieme dávno.
lusinkab
@3sandra3 tak toto som dnes citala na topky.sk a ked som videla tie fotky tak mi az normalne zle prislo :-( kaslat na dieti,zena ma byt taka,ze je aj za co chytit a nie kosticky strngajuce pocut :-).
domacapani
Chcete ci nechcete verit, ale ja som taketo dievcatko videla na jednom urade, ked sme boli s manzelom nieco vybavovat. Stale ju mam pred ocami. Nebol to veru prijemny zazitok.
medulienka122
Panebože, práve som to čítala na topkách - je to do revu, niekoho/ jej rodičov/ by som za túto dievčinu poslala dakde ...nemá nikoho, koho by to štvalo??? A ešte ona ide radiť dievčatám - veď je to chodiaca kostrička, chúďa:-((
evanaaa
Zaujímavé na tom je, že to dievča sa vidí sama sebe byť ideálna, dokonca si povie, že by ešte mohla kilečko zhodiť ( ak by mala z čoho....) aby bola dokonalejšia. Čo sa im aj oči zmenia, keď sa nevidí? Ozaj nechápem, veď pohľad do zrkadla je verný, ten neskresluje a tiež poznámky ľudí čo ju vidia - tie pohľady si asi mýli s obdivom.
marcy
sama som ako vysušená Detva ( cigarety socíku :)) a tvrdím,že žena má byť chrumkavá,šťavnatá ...t.j. oblá :o) Psychika robí svoje,táto smutná anorektička je chorá,teda reálne nevníma svoj obraz.Bojím sa ďalšieho chudnutia ,tak jedávam často a rôzne,nie monotónne jedlá.Doprajem si sladké,slané,kyslé....no mám problémy so štítnou žľazou :-(
rea1
tak dievčice moje, ja hneď cválam na topky, aby som si to prečítala. poznám osobne prípad takejto slečny, našťastie sa to dobre skončilo, ale nebudete mi veriť, na začiatku bola stávka troch pubertálnych stredoškoláčok, ktorá viac schudne. dve to včas prestalo baviť a dcéra otcovej kolegyne sa dostala do takmer takéhoto stavu. Ku koncu jej ako celodenná strava stačil jeden (!!) trojuholník taveného syra. Nakoniec to za výdatnej pomoci lekárov, matky a dvoch normálnych sestier zvládla. Videla som kedysi obrázky anorektičiek, ktoré to nezvládli. Čistá hrúza, des. Jednému z tých obrázkov som vôbec nerozumela, nevedela som si predstaviť, čo to je. Zhora i zdola obrázok zrezaný, na bokoch to vyzeralo ako časť niečoho trochu zaobleného a uprostred bola akási bodka či čo, s čiarkami okolo. Ako deckom nakreslené slniečko s lúčmi. Prepáčte mi, prosím, že to poviem, ale bola to fotografia zadku. Holá, prázdna koža natiahnutá na bedrách. Bez kúska svalu, nebodaj tuku. Tá fotografia ma straší dodnes. Viem, ako som sa cítila, keď som mala 40 kíl, a to bolo zo stresov, nie, že by som chcela. V podstate som nikdy v živote tak nežrala ako v tom období, kolegyne ma doslova vykrmovali, ale čím viac som jedla, tým viac som chudla. Prešli stresy, prešlo chudnutie a ja som sa v pohode dostala na normál. Odvtedy viem, že radšej budem trochu tlstá ako veľmi chudá.
@marcy , mala som kolegyňu, ktorá bola postava ako ty. V pohode by sa prezliekla za rúčkou od metly. Vravievala som jej: Oľga, ja keby som zjedla toľko, čo ty, za týždeň neprejdem cez dvere. A ona nebola chorá.
marianne69
Ked mala dcera okolo 16-17 rokov vybrala si ju naozaj prestizna modna Londynska agentura a navrhla jej spolupracu modelky.(oslovili len naozaj malo dievcat).Boli sme pozvany ako rodicia s nou do Londyna.Nasli jej fotky na FB garantovali jej pracu a uspech.Co obnasalo prerusit studia,nafotit fotky(portfolio) a este schudnut z 53 kg este minimalne o 3-4 kg.Co uz vtedy bola stihla aj je ako prutik.Zavazovali sme to na vsetky strany s tym,ze som jej nechcela skazit jej zivot a karieru, ak na to ma...Svoj nazor som jej povedala,co ju tam moze cakat a ake nastrahy tam na nu cihaju,ale rozhodnutie som nechavala viac nemej na nu.Islo tam o slusnu karieru a slusny balik peniazi.Nakoniec povedala nie,ktovie ako by sa jej zivot bol uberal teraz,ale neviem si predstavit ako by vyzerala,keby este schudla o 4 kg,mne sa uz videla na hrane stihlosti.Pritom ona schova do kapsy v jedeni hociktoreho chlapa,zje tolko,co aj ten moj....Miluje kaloricke vydatne jedla, a zatial je prirodzene stihla,uz sice trosicku pribrala na 57 kg,ale pri jej vyske moze aj viac...A taketo ponuky dostala asi tri,jednu dokonca do Pariza...nechcela,tvrdi,ze by nebola stastna,by ju to nebavilo...teraz ma pracu,kde zarobi na slovenske pomery a jej vek pekny peniaz,ale smiesne s tym, co by mohla tam,ale je stastna a to je dolezite....
medulienka122
marcy, neboj sa, možno keď dlhšie budeš brať lieky na štítnu žľazu, priberieš - je to vždy lepšie ako tí, čo priberajú aj "z vody". Ja som pred dvoma rokmi bola schudnutá na čudo, veľmi som sa zle cítila, koža na mne "lingala", ani cici ani rici, až sa to zrazu začalo zlepšovať a teraz som pribrala späť, ale žiadne diéty by som nerobila, hlavne sa netreba zbytočne prejedať v nesprávny čas /večer/, aj rea1 máš pravdu, že stres má neskutočné účinky na chudnutie
martinka78
Treba sa riadiť českým heslom: "Žena má být na štípnutí, ne na scípnutí."

Alebo jedným bodom z Desatora Bolka Polívku:
Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha a ženská bez řiti je jak váza bez kvítí!
kuchticka
@marci , sorry. Ja som mala ako studentka opacny problem. Jedla som malo a plnotucna som bola viacej ako som chcela. Az mi lekar predpisal lieky na zvysenu cinnost stitnej zlazy dostala som normalnu vahu a vyzerala dobre. Dufam, ze nejaka liecba ti pomoze.
@marieanne69 , tvoja dcera sa rozhodla skutocne rozumne. Tie dievcata v modelingu nemaju stastny zivot. Viem s rodinnych skusenosti. Moja neter bola velmi pekne dievca, modelka, ktoru si vybrali Japonci pre modeling. Tam mala aspon jak tak norm. zivot, ale tie ponechane osudu roznych firiem to tak snadne nemaju. Citala som i o tragediach - drogy, sex, aby sa udrzaly na vyslni. atp.
marianne69
@kuchticka ja som jej povedala,len nech to zvazi,ale rozhodnutie je na nej,lebo by som nerada,keby mi v buducnosti "vykrikovala" ze mohla byt niekde a za vodou a my sme jej v tom branili...ale nevyzera,ze by to nejako lutovala,ona skor taky samostatny typ,opyta sa na nazor,ale robi si po svojom...a ju bavilo co studovala a nechcela to nechat...ale keby sa rozhodla,inak,nezabranila som jej...
hubata
Chudiatko, celý život nevedieť čo to je rezeň alebo štrúdla ......
julica
Anorexia je choroba rovnako ako obezita, to vôbec nie je o diéte.
julica
Inac to vychudnute dievca vyzera ako photoshopovy podvod - anorekticky v takomto stadiu chodia vzdy velmi naobliekane, jednak im je strasna zima a jednak nechcu putat pozornost. takato kostra uz zvacsa nema vela vlasov a je velmi ochlpena - telu je bez energie zima, tak zarasta
katica76
podla mna by mala byt zena presne taka ako sa jej samej paci. Ja mam BMI 20 a podla okolia som moc chuda. Ja sa citim super, nemam rada ked mi speky pretekaju cez gate. A ti, ktori ma komentuju maju sami problem zhodit kila ktore im vadia. Nechajte to chudatko na fotke na pokoji. Je chora, to je jasne. Ale nech sa kazdy pozrie sam na seba. Toto zapricinili ludia ktoru ju komentovali ked mala o niekolko desiatok kil viac. Kazdy sa pozrime na seba do zrkadla a nechajme ludi, nech su sami sebou.
katica76
podla mna tu ide hlavne o zdravie. To, ci je clovek v pohode sa pozna na pravidelnych prehliadkach. Lebo ak je niekto prilis ,,vychrtly,, alebo je ,,prilis chrumkavy,, sa vidi v krvnom obraze. Toho sa treba drzat. Tie reci o tom ze zena ma byt taka alebo taka su o nicom. Kazdy clovek ma inu stavbu tela.
ajuschka
@rea1 ked ty nerada kakavko a podobne, co tak velky kotol plnenej papriky s knedlou? NECH ZIJE!!!
hubata
Alebo bryndzové halušky s oškvarkami ..... hmmm? A potom si pôjdeme zabehať po hrádzi keď nám to pľúca utiahnu. A keď nie tak si aspoň pokecáme Pod dubom pri jednom orosenom....
rea1
@ajuschka , plnena paprika bude v pondelok. ja k nej ani knedlu nepotrebujem, len poriadnu lyzicu a hlboky tanier. teplu ci vlaznu - no co ti poviem - puncovany sedliak. vivat plnena paprika!
@hubata , ty zacinas byt moje cierne svedomie. ze bryndzove halusky, ooo jeee, a so slaninkou, ooo dvakrat jeee. a kedze zastavam nazor, ze zena by po dosiahnuti urciteho veku a hlavne (!) výtlaku nemala behat na verejnosti, tak radsej to orosene. a mozeme kritizovat mlade stihle baby, ze ako im to nepristane, lebo my v mladom veku ... :-))))))))))))))))))))) vtedy sme boli mlade a stihle, teraz sme uz iba mudre a krasne.



 



TOPlist