Toto nechutné video som objavila dnes na webe. Nič odpornejšie a zvrátenejšie som v živote nevidela. Je mi špatne, dvíha sa mi žalúdok aj tlak a asi sa rozplačem. Pri takomto niečom mám chuť začať uplatňovať právo "oko za oko-zub za zub".
Niekto by mal asi porozmýšľať kde má gurmánstvo svoje hranice.
free.zoznam.sk/video/Azijska-pochutka...
Naozaj by som všetkým doprial výlet na nejakú hydinovú farmu (tak aby o vás nevedeli) viete koľko je na 1 m2 dovolené a povolené chovať kurčiat. 33 kg/m2 živej váhy, tak si to prerátajte koľko sa ich tam zmestí.
www.zbierka.sk/Default.aspx?sid=15&PredpisID=20975...
Za komančov to bolo ešte horšie (mne blízka osoba bola v tom čase zverolekár, tak ma všade brávala), stačilo vstúpiť do takej haly s kurčatami a ovalil vás zápach čpavku a rozkladu. Hydine sa svietilo skoro stále aby sa im predlžoval deň a aby stále žrali.
EU a kurčata
eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2007:...
Neberte to ako nejakú obhajobu k tým linkom hore, ako som povedal nemajú žiadnu vypovedaciu hodnotu. Ale nebudťe farizeji, keď kupujete a jedávate lacnú hydinu a vianočných kapríkov. Vedzte a budťe si vedomí aký "život" mali kým skončili aj u vás na tanieri.
www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fi...
@morenaja , pangasus je skutocne hnoj, ved v "hnoji"zije.
a najnovsia zabava nasich ratolesti je megapetardy dat macickam do zadneho otvoru a odpalit, to je normalna slovenska realita
Čo je na videu zvrátené je podľa mňa recept prípravy. Evidentne je ryba pripravovaná tak aby vyvolala dojem, že ešte žije. A konzumenti majú z toho ešte aj zábavu.
rybarkuchar pridal velmi vhodny koment k videu