Gastro 2012 Bratislava

sladkacokolada - fotkasladkacokolada, 23. januára 2012
" Cez víkend sme navštívili výstavu Gastro 2012 v Bratislave. Pridávam pár fotiek aby ste sa aj vy pokochali umeleckými dielami našej gastronómie."











@zareaguj


Diskusia k článku

renulienka
...no nadhera...skoro ako v zlatnictve sperky to tam vyzeralo:)...aj ochutnat dali?
marcy
luxusné dobroty,ale bez ochutnávky si myslím.....asi všetko vyhodia ako tú upečenú fábiu z reklamy :-(...ďakujem za pastvu pre oči :))
sovka62
Po rokoch sme tento raz prvý fraz vynechali návštevu, mali sme iný program. Ďakujem, že si ukázala, ako to vyzeralo teraz, jednoducho nááááádhera.....
jerica
plačem,ani mne sa nedostalo prísť na perfiš akciu,ale tá čo bola u nás tak tá mi to málinko vynahradila,keď dožijem,tak si to nenechám o rok újsť:-(
sladkacokolada
dievčatá, rada som Vám sprostredkovala kúsok tej krásy, keby tam neboli popisky k jednotlivým vytvorom , neverila by som, že na tej predposlednej fotke, je všetko vytvorené z karamelu !! Masové výtvory boli s jelenieho masa, to by som ochutnávať nezvládla, ale ani nikto neponúkal:)) A ten melón ma dostal , ten by som si aj domov zobrala:)) krása, zdravím zamilovaného pána, ktorý túto krásu vyrezal. Asi všetko to boli práce žiakov zo škol, veľmi šikovné deti, klobúk dole !
bobarka
Jerica, neplač! Počula som, že aj Tvoja akcia bola perfiš. Isto to tak hodnotí aj Sovka. Blahoprajem!
bibia1
aj ja som bola, a ver, či nie, ale pri tejto nádhere som si na teba spomenula, a možno sme zrovna kukali na to isté :). Mňa dostal ten vyrezávaný melón s veršíkom, máš ho aj na fotke, to už je aké umelecké dielo, úplna nádhera.
evas13
Zase som to prehliadla, bola to krása podľa tvojich záberov. :)
sladkacokolada
@bibia1 možno sme sa stretli, ani sme o tom nevedeli:) , ale veľmi by ma zaujímalo, z akého dôvodu si si pri tom spomenula práve na mňa?:))
strašne ma to zaujíma, asi prasknem, ak sa to nedozviem:))
sovka62
@jerica , nemáš prečo plakať! Danubia Gastro bude ešte veľa razy, ale taká akcia na akú si nás pozvala ty, sa už tak ľahko nezopakuje. Vytvorili ste pre svojich hostí dokonalý zážitok, nezabudnuteľný. Ešte raz ďakujem, že sme sa aj s manželom mohli zúčastniť.
sladkacokolada
@sovka ďakujem za vysvetlenie, ja od včera premýšľam, že prečo @jerica plakala pri týchto fotkách, aj som sa bála na to spýtať, že aby som ju nerozplakala znova. Tak ono to nebude až také zlé, ako som si myslela. @jerica teš sa, veď neni nad dobré priateľstvá !!
jerica
@sladkacokolada len malé vysvetlenie,moja polovička si užívala šťastnú sedmičku ale aj pri sedmičke nula. Našťastie pri zdraví po tej operácii srdiečka , presne je tomu rok čo podstúpil operáciu, výmena chlopne,operácia dopadla úspešne a tak bol dôvod spojiť oslavu narodenín aj oslava samého života,tak to bolo aj na celej oslave,život v každom hosťovi bol až do samého rána,a priateľstvo krátke akoby bolo od mladosti , či dlhoročné je k nezaplateniu a ver, že ako píšeš niet nad dobré úprimné priateľstvá!!. Niečo ako bolo na Danubia Gastro,mali sme aj na oslave len v mini malom.
@sovka62 potešenie na našej strane,hlavne že ste sa dobre cítili a že si po x rokoch sedela pri svojom spolužiakovi a mali ste si čo povedať. To bol darček pre Teba:-)
arasidka
no... a zase sa o tom dozvedám až "po funuse", vlastne, vo večerných správach, škoda, že som o tom nevedela skôr.
arasidka
A môj Al Rašid mi to vytýkal, že hlavná vec, že chodím na gúgl, mala som si to včas zistiť!



 



TOPlist