Ako suseda naháňala psíka

tabak - bez fotkytabak, 6. februára 2012
to mi nedalo aby som sa svami o to nepodelil.Nebolo to tak dávno tuším dva-tri týždne do zadu suseda išla vihodiť smeti.Tiež má maltezáka ale ešte šteniatko.A tá malá opička jej prekĺzla pod nohy a šup ho zadným vchodom von.Samozrejme ho išla suseda hneď chitať a každému je jasné že kým suseda stihla vybehnúť za havinom tak havino bol už na druhej strane trnávky pri insia sicher (poisťovňa) a tam sa prechádzal po medzi autá.Keby nebolo dobrej duše ktorá jej ho vrátila tak neviem kde by havino skončil.
@zareaguj


Diskusia k článku

evanaaa
Chudák havino, ale čo suseda, tá by tiež mohla skončiť......na márach( prajem jej dlhý život),ak by za ním vybehla pomedzi autá. Psíček bo rád, že sa môže prebehnúť, netušil nebezpečenstvo. Ale ista na neho aj volala, asi ju neposlúchol.
tykadielko
veru...aj psíkovia sú občas neposlušní...na mne sa asi tak pred 10 rokmi zabávali ľudia na sídlisku,vychovávali sme vtedy psíka pre nevidiacich ,bolo to v zime a bolo poriadne veľa snehu....bola to tiež labradorka a rozhodla sa nahánať vrany...tak so mnou trhla,že som sa vygúľala na chodník úplne celá,stihla som akurát dvoma rukami chytiť vodítko a Gina ma ťahala ako nejaký prívesok po sídlisku, nechcela ani za svet postáť - keď sa ukľudnila, ja som bola ako snehuliak a susedia mi tlieskali za moju statočnosť....strašne som sa potom smiala, ten pohľad musel byť úžasný :DDDDD
jelenik
tak o padoch, behoch a tahaniach nasou dobermankou by som toho mohla popisat az-az.
hubata
No kde by havino skončil: pod kolesami auta, kde ho čaká bolestivá smrť. Mne to príde smutné a nie smiešne že suseda má šteniatko a nenapadne ju že jej môže utiecť na rušnú cestu kde ho istá čaká smrť.

zitar
domacapani, tiež to nie je bez chýb



 



TOPlist